Betöltés...

Gamma ZN1 Zuhanyrendszer + Quadrant Zuhanycsaptelep + Quadrant Mosdó Csaptelep

Ár: 56.600 Ft

Gamma ZN1 falra szerelhető kétfunkciós zuhanyrendszer falon kívüli felszállócsővel. A váltókapcsoló segítségével a víz folyása a zuhanyrózsából vagy a fejzuhanyból történhet. Mind a kézizuhany és a fejzuhany is szögletes kialakítású, így modern vagy minimál stílusú fürdőszobák nagyszerű eleme lehet. A szett részét képezi egy Gamma Quadrant zuhany csaptelep, valamint egy Gamma Quadrant mosdó csaptelep. Modern megjelenésű csaptelepek,amelyek rézből készültek. A réz testet négyszeres króm bevonattal borították. Ez a technika garantálja a magas fényességet és megóvja a testet az eltömődés és a korrózió ellen. Kerámiabetétes csaptelep, ami hosszabb tartósságot biztosít, emellett csökentik az áramló víz zajszintjét. A csomag tartalmazza a flexibilis bekötő csöveket és a rögzítő csavarokat. CSOMAG TARTALMA: - Zuhanyszett (fejzuhany, kézizihany, külső cső, alkatrészek) - Zuhany csaptelep - Mosdó csaptelep MÉRETEK:
- Esőztető mérete: 20 x 20 cm - Teljes magasság: 99 cm - Sárgarézből , rozsdamentes acélból , PVC-ből készült
többszörös króm bevonattal - Mosdó csaptelep magasság: 170 mm - Mosdó csaptelep kinyúlás előre: 150 mm - Zuhany csaptelep bekötési szélesség: 150 mm ± 15 mm

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb fürdőszobai
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Gamma ZN1 Zuhanyrendszer + Quadrant Zuhanycsaptelep + Quadrant Mosdó Csaptelep" című hirdetést látja. (fent)