Betöltés...

Kerma műbőr dekor panelekből kialakított modern ágyvég 200x100 cm fehér Untop 19651

Ár: 122.100 Ft


Az ágyvégeink elérhetők számos mintában és színben, így könnyen megtalálhatja az ön egyéni ízlésének és enteriőrjének megfelelőt. Legyen szó klasszikus vagy modern stílusról, a Kerma ágyvégek egyaránt megfelelnek minden ízlésnek és designnak.

A termék három különböző méretben érhető el, hogy tökéletesen illeszkedjen az ágyához és a hálószoba méretéhez. Az ágyvégek könnyen rögzíthetők otthonában, hiszen a felrakásukhoz csak folyékony ragasztóra van szükség. Ezáltal egyszerűen és gyorsan új megjelenést adhat hálószobájának anélkül, hogy bonyolult szerelési folyamatokkal kellene foglalkoznia.


 


Kerma ágyvégek felrakása:

A Kerma ágyvégek egyszerűen rögzíthetők, és nem igényelnek szakértelmet. A felhelyezéshez tiszta, száraz és pormentes felületre van szükség. A falpanelek ragasztással kerülnek rögzítésre. Fontos, hogy a bőrpanelek hátoldalát ragasztóval bevonjuk, nem pedig a falat vagy a burkolandó felületet. A teljes hátsó felület bevonása helyett elegendő pontszerű ragasztást alkalmazni. Ügyeljünk arra, hogy a panelek jól illeszkedjenek egymáshoz, figyeljünk a vízszintre és a hézagokra. A ragasztás előtt ellenőrizzük, hogy a burkolandó felület tiszta, sima és száraz-e. Ha lehetséges, távolítsuk el az esetleges kiállásokat és egyenetlenségeket.

A panelek könnyedén felragaszthatók bármilyen sima, pormentes felületre, festett falra, gipszkartonra, OSB lapra és akár tapétára is. Azonban nem ajánlották a panelek ragasztását zsíros, nedves, vizes, salétromos vagy penészes felületekre, valamint nem stabil tapétára. A felrakást követően nem szükséges további felületkezelés vagy festés.

Ha nem szeretné közvetlenül a falra ragasztani a falvédőket, például azért, mert később más helyre szeretné helyezni őket, vagy LED-világítással szeretné kiegészíteni, használjon egy hordozót. A javasolt hordozó egy nem fényes, 18 mm vastag bútorlap legyen. A panelek ezen a hordozón szintén ragasztással vagy hátulról fúrva helyezhetők fel. A hordozót rejtett, süllyesztett akasztóval vagy a szélein, négy sarkán felfúrva rögzíthetjük a falra. LED-es megoldás esetén a hordozónak 2-2 cm-rel kisebbnek kell lennie mint maga a fali panelekből kialakított ágyvég mérete. Ez biztosítja elegendő helyet a LED-csík elhelyezéséhez és megfelelő takarást nyújt.

Ajánlott ragasztók:

Festett falra vagy natúr bútorlapra (forgácslap), nedvszívó felületekre javasoljuk a Soudal T-REX (piros) ragasztót.

Fényes vagy bármilyen nem nedvszívó felületekre, válassza a Soudal T-REX Transzparens (kék) ragasztót.

A borpanel-felrakási útmutató letölthető innen: borpanel-felrakasi-utmutato.pdf.


 


Ágyvégek tisztítása: 

A Kerma ágyvégek nem csak látványosak, hanem könnyen tisztíthatók is. A tartós anyagoknak köszönhetően egyszerűen eltávolíthatók a foltok és porok, így mindig friss és tiszta megjelenést biztosítanak a hálószobában. Használjon száraz vagy enyhén nedves törlőkendőt, valamint kíméletes textil, szintetikus bőr, műbőr- és bútorápoló szereket a tisztításhoz.


 


FONTOS!

Felhívjuk figyelmét, hogy a monitoron látható színek eltérhetnek a valóságtól! Amennyiben szeretne színmintát kérni, ingyenesen postai úton is igényelheti. Kattintson ide a SZÍNMINTA igényléséhez: SZÍNMINTA.

Válassza a Kerma textil és műbőr ágyvégeket, és varázsoljon egyedülálló stílust és kényelmet hálószobájába. Fejezze ki egyéniségét és teremtsen otthonában olyan környezetet, amelyben nyugodtan pihenhet és feltöltődhet.

Élvezze a kényelmet és a design varázsát a Kerma ágyvégekkel!



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Egyéb burkoló
 
Feladás dátuma: 2024.04.27
Eddig megtekintették 52 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Kerma műbőr dekor panelekből kialakított modern ágyvég 200x100 cm fehér Untop 19651" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: