Betöltés...

Víztakarékos masszázs turbó zuhanyfej

Ár: 5.990 Ft

Az egyedülálló és erőteljes Turbo masszázs zuhanyfejjel egy teljesen új zuhanyozási élményben lesz része.


 


A hagyományos zuhanyfejekkel ellentétben a Turbo zuhanyfej nemcsak egyedi dizájnnal és egyedülálló vízáramlással rendelkezik, hanem erős teljesítményével és gazdaságos vízfogyasztásával is kiemelkedik az összes zuhanyfej közül!


 


Innovatív technológia


Innovatív technológiánk lehetővé teszi a víznyomás testreszabását, így Ön választhat a leglágyabb vízérintéstől az igazán erős vízáramlásig, mindkettő hozzájárul a fürdőszobai élményhez.
Turbófeltöltős ventilátor kialakítás


A turbófeltöltő ventilátor elve a zuhanyfej belső szerkezetének javítása a kézi zuhanyfej belső légnyomásának növelése érdekében. Amikor a víz belép a zuhanyfejbe, teljesen összekeveredik a levegővel, és erőteljes vízáramlást hoz létre. Ez segíthet megszabadulni az alacsony víznyomás problémájától.
Vízmegtakarítás


A masszázs zuhanyfej mikrofurat kialakítású, a kimeneti furat átmérője mindössze 0,4 mm, a vízáramlás sima és finom, a hatékony vízmegtakarítás pedig több mint 40%.
Egygombos leállító funkció


Az egygombos leállító funkció kialakítása megkönnyíti a zuhanyfej vízáramlásának megszakítását anélkül, hogy el kellene zárni a szelepet és újra be kellene állítani a vízhőmérsékletet, megkönnyítve ezzel a zuhanyozást. Különösen alkalmas felnőttek, fogyatékkal élők, kisgyermekek, csecsemők számára.


A sampon használata közben a gombbal leállíthatja a vizet.
360°-os beállítás


Az Ön igényei szerint a zuhanyfej 360°-ban elforgatható, és 50°-kal felfelé vagy lefelé dönthető. Minden különböző szöghelyzet lehetséges.
Masszázs funkció


Az új varázslatos vízáramlás lehetővé teszi, hogy masszázsszerűen élvezze a fürdőt, de a zuhanyfej hátulján lévő lemezt is kicserélheti, hogy esővíz áramlást kapjon.
Prémium minőség


Kiváló minőségű ABS anyaggal és krómozott technológiával, mérgezés nélkül, a nagynyomású kézi masszázs zuhanyfej könnyű, tartós, ólommentes és rozsdamentes. Kiváló kényelemmel ideális gyermekek fürdetéséhez, háziállatok mosásához és tisztítási alkalmazásokhoz.


Illeszkedik az összes szabványos zuhanymodell tartozékához!
Már több száz vásárló tesztelte az egyedülálló masszázs zuhanyfejet, és el vannak ragadtatva az eredménytől.


Csak amíg a készlet tart!
Milyen előnyökkel rendelkezik?



Erőteljes víznyomás
egyedülálló vízáramlás
nem veszít hőmérsékletet
Turbófeltöltő technológia
Masszázs funkció
Vízmegtakarítás
360°-ban állítható
Higiéniai




Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb fürdőszobai
 
Feladás dátuma: 2024.04.12
Eddig megtekintették 66 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Víztakarékos masszázs turbó zuhanyfej" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: