Betöltés...

Minky textil gyerek falvédő választható színben (200×75 cm)

Ár: 57.120 Ft

A termék különálló textil bevonatú panelekből áll, amelyeket egyenként kell felragasztani. 
Elemek színe és mennyisége: 


Minky textil anyag választható színben 25x25 cm méretű textil falpanel 10 db
Minky textil anyag választható színben 25x50 cm méretű textil falpanel 7 db


Mivel az elektronikai eszközök kijelzőjén eltérhetnek a színek a valóságtól, a könnyebb döntés érdekében díjmentesen biztosítunk textil színmintát ügyfeleink számára: INGYENES SZÍNMINTA RENDELÉSE. 


Színárnyalati eltérés miatt nem fogadunk el reklamációt. Azért biztosítunk díjmentesen színmintákat ügyfeleinknek, hogy élőben is megtekinthessék a panelek színeit.
 




Melyik helyiségekbe ajánljuk?

gyerekszobába


hálószobába


bármilyen más nem nedves, beltéri helyiségbe alkalmas


A termékről:

A textil méterárukat forgalmazók egy kedvenc anyaga a Minky, mely egy puha, nagyon finom és rugalmas textil. Az anyag ideális plédek, vánkosok, pokrócok vagy egyéb baba termékek készítésére. Sokan bébi velúrnak, bébi plüssnek (Super Soft Baby textil) is nevezik, mert visszafogottan kellemes színek, valamint puha tapintás és meleg hőérzet jellemzi. A dombornyomott kis gombocskák nagyon jól mutatnak az anyagon. Újdonságként kezdtünk el gyártani ebben az évben a Minky textil anyagokból falpaneleket, melyekből falvédő, ágyvég, vagy egyéb design faldekoráció készülhet a gyerekszobában. A különböző pasztel színű Minky szövet anyagok jól illenek kislány és kisfiú szobába is. 


Hogyan kell felrakni a paneleket? 

A Kerma textil fali panelek felhelyezése nem igényel szaktudást, önállóan, házilag is felrakhatóak.


Tekintse meg videónkat, melyben bemutatjuk a dekor panelek felrakását és töltse le a felrakási útmutatót. 


A textilpaneleket ragasztással kell rögzíteni. Fontos, hogy a felület tiszta, száraz és pormentes legyen. Távolítsuk el a kiállásokat, egyenetlenségeket. Minden esetben a falpanelek hátát kell a ragasztóval bevonni, a falat vagy egyéb burkolandó felületet nem kell kenni. Nem kell a panel teljes hátsó felületét bevonni ragasztóval, elegendő pontszerű ragasztást alkalmazni. Figyeljünk arra, hogy a textil panelek jól illeszkedjenek egymáshoz, figyeljünk a vízszintre, és a hézagokra. 


A Kerma textil falburkoló panelek felragaszthatóak bármilyen sima, pormentes felületre, festett falra, gipszkartonra, osb lapra, illetve tapétára is. A paneleket nem ajánljuk felragasztani zsíros, nedves, vizes, salétromos, penészes felületre, vagy nem fixen álló tapétára. Felrakást követően, semmilyen további felületkezelést, festést nem igényel.


Ajánlott textil falpanel ragasztók: 


Festett falra vagy natúr bútorlapra (forgácslap), nedvszívó felületekre:
Soudal T-REX (piros)
Fényes vagy bármilyen nem nedvszívó felületekre: 
Soudal T-REX Transzparens (kék)


TIPP: Ragasztáskor a tubus végére ne rakjuk rá a kinyomó csőrt, mert a szűkebb lyukon sokkal nehezebb kinyomni a ragasztót.


Mobil falburkolat megoldás! Ha a textil falpaneleket nem szeretnénk közvetlenül a falra ragasztani, mert később szeretnénk más helyre helyezni, illetve körben LED világítással szeretnénk kiegészíteni, akkor használjunk egy hordozót, mely lehetőleg egy natúr (nem fényes) 18mm vastag bútorlap legyen. Erre a hordozóra a panelek szintén ragasztással, vagy hátulról fúrva tehetők fel. Magát a hordozót pedig vagy rejtett, süllyesztett akasztóval, vagy szélein, négy sarkán felfúrva tudjuk a falra rögzíteni. LED-es megoldás esetén ez a hordozó körben 2-2cm-el legyen kisebb, mint maga a falvédő mérete. Így lesz elég hely a LED csík felhelyezésére és megfelelően takarásban lesz.


Hogyan kell tisztítani a textil falburkolatokat?

A textilpanelek tisztítása történhet száraz és enyhén nedves törlőkendővel, textil- és kárpittisztító habokkal, spray-el. 


Van lehetőség egyedi méret kérésére? 

A Kerma textil falburkoló design falpanelek végtelen variációban kombinálhatóak. Ha saját elképzelése van, tervezze meg a falvédőjét vagy írjon nekünk és segítünk a tervezésben. Standard panelekből akkor tudjuk elkészíteni a falvédőt, ha a lefedni kívánt méret osztható 12,5-el, azaz a legkisebb panelünk méretével. Ha eltérő méretben szeretne, akkor, készítünk egyedi méretben is paneleket, 25% felár ellenében. A pontos méretek és a kiválasztott színkódok megadásával vegye fel velünk a kapcsolatot emailen keresztül és segítünk a tervezésben. 


FONTOS!

A szolgáltatás tárgya egy nem előregyártott termék, amelyet a fogyasztó előírásai szerint gyártanak, vagy egyéni igényeinek kielégítésére szolgál.


Szerezz kuponokat! 

Ha rendeltél már tőlünk valamilyen falburkolatot, tapétát, műnövényt, stb. küldj képet, videót róla az email címünkre és cserébe kedvezményes kupont adunk, amelyet a következő vásárlás során használhatsz fel. Ha a falburkolatról készített tartalmat megosztod a Facebookon (minket megjelölve), akkor sokkal nagyobb kedvezményben lesz részed! 



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Egyéb burkoló
 
Feladás dátuma: 2024.04.08
Eddig megtekintették 53 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Minky textil gyerek falvédő választható színben (200×75 cm)" című hirdetést látja. (fent)