Betöltés...

KERMA falpanel 12,5×25 cm minky textil gyermek falburkolat, több színben - Ekrü minkyg1

Ár: 1.510 Ft




Melyik helyiségekbe ajánljuk?

gyerekszobába


hálószobába


bármilyen más nem nedves, beltéri helyiségbe alkalmas.


Felrakása:

A felület legyen tiszta, száraz és pormentes. Kivitelezésük házilag is megoldható, nem szükséges hozzá szakember. A falpanelek rögzítése ragasztással történik. Minden esetben a panelek hátát kell a ragasztóval bevonni, a falat, vagy egyéb burkolandó felületet nem kell kenni. Nem kell a panel teljes hátsó felületét bevonni ragasztóval, elegendő pontszerű ragasztást alkalmazni. Figyeljünk arra, hogy a panelek jól illeszkedjenek egymáshoz, figyeljünk a vízszintre, és a hézagokra. Ragasztás előtt győződjünk meg arról, hogy a burkolandó felület tiszta, sima és száraz. Amennyiben lehetséges távolítsuk el az esetleges kiállásokat, egyenetlenségeket.


A panelek felragaszthatóak bármilyen sima, pormentes felületre, festett falra, gipszkartonra, osb lapra, illetve tapétára is. A paneleket nem ajánljuk felragasztani zsíros, nedves, vizes, salétromos, penészes felületre, vagy nem fixen álló tapétára. Felrakást követően, semmilyen további felületkezelést, festést nem igényel.


Ajánlott ragasztók: 

Festett falra vagy natúr bútorlapra (forgácslap), nedvszívó felületekre Soudal T-REX (piros)


Fényes vagy bármilyen nem nedvszívó felületekre Soudal T-REX Transzparens (kék)


Felrakási útmutató: felrakasi-utmutato.pdf


A falburkolat tisztítása:

A textilpanelek tisztítása történhet száraz és enyhén nedves törlőkendővel, textil- és kárpittisztító habokkal, spray-el. 


FONTOS!

A szolgáltatás tárgya egy nem előregyártott termék, amelyet a fogyasztó előírásai szerint gyártanak, vagy egyéni igényeinek kielégítésére szolgál.


Felhívjuk a figyelmét, hogy a monitoron látható szín eltérhet a valóságtól! Lehetősége van postai úton ingyenes színmintát igényelni. Színmintánkat ide kattintva igényelhet: SZÍNMINTA 


Rendelhető panel méreteink: 50x50 cm, 50x25 cm, 25x25 cm, 25x12,5 cm, 12,5x12,5 cm, 12,5x50 cm, 25×100 cm


A standard méret mellett lehetőség van egyedi méretű panelek rendelésére is, melyeknek az ára +25%


Ezzel kapcsolatos további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat! Email: info@kerma.hu


-Látványtervet szeretne kérni? Írjon nekünk: info@kerma.hu


A lakberendezők és belsőépítészek számára az eddig még csak az internetről és szaklapokból ismerős bőr- és textilpanelek most elérhetőek és rendelhetőek lettek webáruházunkban. A textílek alkalmazása a lakberendezésben természetesen nem új dolog, és már számos példát láthattunk széleskörű felhasználásáról. A bútorgyártás mellett, dekorációknál, illetve a falak burkolásánál is használt textilek kivitelezését legtöbbször kárpitos vagy asztalos szakember végezte eddig, mindig egyedi megrendelésre.


A standard méretekben készülő bőrpaneleknél az újdonság abban rejlik, hogy a 7 standard méret kiválóan kombinálható egymással, így számtalan minta kirakható és különleges, dekoratív falfelületeket kapunk a segítségükkel. A több méret mellé több szín is párosul, így még több a lehetséges variáció. 


A standard panel méretek mellett lehetőség van egyedi méretű panelek gyártására is. Kérj tőlünk ajánlatot!


A textil panelek megvédik gyermekeit a hideg faltól. Puha, meleg tapintása révén kellemes érzést nyújt, ha éjszaka a gyermek esetleg nekidől a falnak.


TIPP: Ragasztáskor a tubus végére ne rakjuk rá a kinyomó csőrt, mert a szűkebb lyukon sokkal nehezebb kinyomni a ragasztót. 


Várjuk az elkészült, felrakott falpanelekről a referencia fotókat e-mailben, melyekért cserébe vásárlási KUPON jár! A kupont a következő vásárlás során lehet felhasználni.



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Egyéb burkoló
 
Feladás dátuma: 2024.05.08
Eddig megtekintették 41 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "KERMA falpanel 12,5×25 cm minky textil gyermek falburkolat, több színben - Ekrü minkyg1" című hirdetést látja. (fent)