Betöltés...

Elefánt KERMA-87 állat természet nyomtatott műbőr falikép

Ár: 82.500 Ft

A dekoráció 25×25 cm méretű nyomtatott falpanelekből áll 



Melyik helyiségekbe ajánljuk?

nappaliba

előszobába

dolgozószobába

hálószobába

gyerekszobába

nem csak otthonra, hanem hotelekbe, apartmanokba és olyan helyekre ahol dekoratív és egyedi faldekorációt szeretnénk kialakítani, mely védi a falat és hő- és hangszigetel is. 

Felrakása:

A felület legyen tiszta, száraz és pormentes. Kivitelezésük házilag is megoldható, nem szükséges hozzá szakember. A falpanelek rögzítése ragasztással történik. Minden esetben a bőrpanelek hátát kell a ragasztóval bevonni, a falat, vagy egyéb burkolandó felületet nem kell kenni. Nem kell a panel teljes hátsó felületét bevonni ragasztóval, elegendő pontszerű ragasztást alkalmazni. Figyeljünk arra, hogy a panelek jól illeszkedjenek egymáshoz, figyeljünk a vízszintre, és a hézagokra. Ragasztás előtt győződjünk meg arról, hogy a burkolandó felület tiszta, sima és száraz. Amennyiben lehetséges távolítsuk el az esetleges kiállásokat, egyenetlenségeket.

A panelek felragaszthatóak bármilyen sima, pormentes felületre, festett falra, gipszkartonra, osb lapra, illetve tapétára is. A paneleket nem ajánljuk felragasztani zsíros, nedves, vizes, salétromos, penészes felületre, vagy nem fixen álló tapétára.Felrakást követően, semmilyen további felületkezelést, festést nem igényel.

Ha a falpaneleket nem szeretnénk közvetlenül a falra ragasztani, mert később szeretnénk más helyre helyezni, illetve körben LED világítással szeretnénk kiegészíteni, akkor használjunk egy hordozót, mely lehetőleg egy natur (nem fényes) 18mm vastag bútorlap legyen. Erre a hordozóra a panelek szintén ragasztással, vagy hátulról fúrva tehetők fel. Magát a hordozót pedig vagy rejtett, süllyesztett akasztóval, vagy szélein, négy sarkán felfúrva tudjuk a falra rögzíteni. LED-es megoldás esetén ez a hordozó körben 2-2cm-el legyen kisebb, mint maga a falvédő mérete. Így lesz elég hely a LED csík felhelyezésére és megfelelően takarásban lesz.

Ajánlott ragasztók: 

Festett falra vagy natúr bútorlapra (forgácslap), nedvszívó felületekre Soudal T-REX (piros)

Fényes vagy bármilyen nem nedvszívó felületekre Soudal T-REX Transzparens (kék)

Felrakási útmutató: borpanel-felrakasi-utmutato.pdf

A falikép tisztítása:

A nyomtatott műbőr falikép tisztításához használhatunk száraz, vagy enyhén nedves törlőkendőt, kíméletes bőr- és bútorápoló szert. 

FONTOS!

A szolgáltatás tárgya egy nem előregyártott termék, amelyet a fogyasztó előírásai szerint gyártanak, vagy egyéni igényeinek kielégítésére szolgál.

- Felhívjuk a figyelmét, hogy a monitoron látható szín eltérhet a valóságtól! Lehetősége van postai úton ingyenes színmintát igényelni. Színmintánkat ide kattintva igényelhet: SZÍNMINTA 

A standard méret mellett lehetőség van egyedi méretű panelek rendelésére is, melyeknek az ára +25%

Ezzel kapcsolatos további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat!

Látványtervet szeretne kérni? Írjon nekünk.

Nincs többé hideg fal! A KERMA nyomtatott műbőr faliképek megoldást nyújtanak a hideg falakra is! A szivacsos műbőr falpanelekből álló falikép nem csak dekoratív, de hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal is rendelkezik, valamint növelik a komfort érzetünket.  Ezek a falburkolatok helyettesíthetik a megszokott festett falakat, tapétákat, posztereket, vagy egyéb falikép megoldásokat. 

A nyomtatott falpanelekből kialakított designképek tökéletesen alkalmas falak dekorálására, csak úgy mint egy vászonkép vagy festmény, csak még egy extra design ad falpanel domború hatása.

A nyomtatott faliképek kérhetőek egyedi (hozott) képpel is erről információt  emailben tud kérni. A hozott képek lehetnek családi képek, házi kedvencekről készült képek vagy bármilyen más kép is. Mi megvalósítjuk egyedi elképzelését is.

A falikép 25×25 cm méretű, nyomtatott műbőr falpanelekből áll. A panelek 1cm vastag faforgácslapból, 1cm vastag szivacsból és a kézi munkával ráfeszített, nyomtatott műbőrből állnak. A faliképet a falra panelenként kell felragasztani közvetlenül, vagy egy fa hordozóra, bútorlapra rögzítsük őket és a bútorlapot rögzítsük (fúrjuk, akasszuk fel) a falhoz.

TIPP: Ragasztáskor a tubus végére ne rakjuk rá a kinyomó csőrt, mert a szűkebb lyukon sokkal nehezebb kinyomni a ragasztót. 



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Egyéb burkoló
 
Feladás dátuma: 2024.04.08
Eddig megtekintették 79 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Elefánt KERMA-87 állat természet nyomtatott műbőr falikép" című hirdetést látja. (fent)