Betöltés...

Bleached pine board - Világos fenyő deszka szivacsos öntapadós 3d falmatrica

Ár: 1.490 Ft

Az öntapadós szivacsos falmatricák tökéletes megoldást jelentenek, ha egyszerűen és gyorsan szeretnénk felújítani otthonunkat. Öntapadós, így nem kell bajlódni a ragasztóval, felhelyezése egyszerű, szakember segítsége nélkül is megoldható. A falmatricák 2 mm vastagságúak, így minimális 3D hatással is rendelkeznek. Továbbá könnyűek, vághatóak, hajlíthatóak és  tisztíthatóak. Tisztítás során általános tisztítószer használatát ajánljuk, mert az erős hatású vegyszerek károsíthatják a falmatrica felületét.


Tulajdonságai:


öntapadós
méretre vágható
tisztítható
könnyen felhelyezhető


Felhelyezése:

Fontos, hogy a felület amire ragasztani szeretnénk a falmatricát tiszta, száraz és pormentes legyen! óvatosan távolítsuk el a termék hátoldalán lévő fóliát, majd a ragadós oldalával helyezzük a felületre. Felhelyezés után a termék már nem mozdítható! Nyílt láng közelébe, illetve vizes, párás helyiségekbe nem ajánljuk a szivacsos falmatrica felhelyezését! Kizárólag beltéren használható!






 


Felhasználási terület: gyerekszoba, hálószoba, nappali, érkező, előszoba. 


Az öntapadós termékek kiemelkedő népszerűségnek örvendenek a vásárlóink körében. Az öntapadós megoldások előnye abban rejlik, hogy nincs szükség különféle ragasztókra a termék rögzítéséhez. Ezért rendkívül kedveltek az öntapadós tapéták, fóliák és az ablakokra alkalmazható üvegfóliák is. A saját otthonunk felújítása mostantól egyszerű és gyors, és mindezt szakember bevonása nélkül érhetjük el, garantálva a tiszta és professzionális végeredményt.


Szívesen fogadunk fotókat a felhelyezett panelekről, amikért cserébe KUPONT KÜLDÜNK.
A képeket e-mailben várjuk.



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Egyéb burkoló
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Bleached pine board - Világos fenyő deszka szivacsos öntapadós 3d falmatrica" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: