Betöltés...

Bordázott tölgy Wallure fa falpanel lamella dekor (25x25cm)

Ár: 4.200 Ft

A szolgáltatás tárgya egy nem előregyártott termék, amelyet a fogyasztó előírásai szerint gyártanak, vagy egyéni igényeinek kielégítésére szolgál.


Szállítási költség: 

1-5 m2   8.990 Ft


6-10 m2   15.990 Ft


11-15 m2   22.990 Ft
Telepítés: ragasztással
Ajánlott ragasztó: Soudal T-REX transzparens
Felrakási útmutató: bordazott-wallure-felrakasi-utmutato.pdf
A megrendelést kizárólag előreutalással tudjuk teljesíteni, melyhez számlát küldünk emailben.
Melyik helyiségekbe ajánljuk?


hálószobába


előszobába


étkezőbe


dolgozószobába


nappaliba


gyerekszobába


beltéren a lakás szinte bármely részén, illetve nem csak otthonra, hanem irodákba, apartmanokba, szalonokba, hotelekbe, éttermekbe és olyan helyekre ahol dekoratív, divatos és mutatós faldekorációt szeretnénk kialakítani
A panelek tulajdonsága: 



A Bordázott Wallure panelek 18 mm vastag prégelt fekete laminált felületre ragasztott olajozott tölgyfa lécek.
A lécek 28 mm szélesek és 11 mm magasak, 13,5 mm közökkel. 


A Wallure fa falpanelek valódi fából készülő falburkolatok. Modern és klasszikus enteriőrökbe is kiválóan alkalmas, dekoratív falburkolat megoldás, melynek használatával különleges és egyedi falfelületeket alakíthatunk ki. A faerezet egyedisége a különleges rajzolatok barátságossá és meghitté varázsolnak minden falat. A fa természetessége a természetet hozza be otthonunkba! A tölgy színe jól harmonizálhat más fa, vagy fautánzatú (laminált) burkolatokkal, bútorokkal. Felújítás, vagy építkezés során érdemes a fa falpanelekkel is gondolkodni, mert a fa egy időtálló és „örök” burkolat. A lakberendezők is előszeretettel alkalmazzák munkájuk során, mert izgalmas falfelületek, dekorációs megoldások alakíthatók ki.


Panelek vágása, sarok készítése: A fal paneleket elvághatja a fal szélénél és hosszanti irányban is a legfelső sorhoz a plafonnál. Miután elvágta, használhat egy kézi gyalut, hogy a megfelelő méretet elérje. Nagyon egyszerű a panelek vágása kézi fűrésszel is, de legyen óvatos, hogy egyenes legyen és derékszögű. Mi mindig azt javasoljuk, hogy 10%-al többet rendeljen, mint amennyit számolt, hogy szükséges lesz. Sarkokhoz elvághatja 45°-os szögben és összeillesztheti a darabokat.


 


TIPP:


Várjuk az elkészült, felrakott lamella falburkolatokról a referencia fotókat, melyekért cserébe vásárlási KUPON jár! A kupont beváltható a következő vásárlásnál, bármelyik típusú tapéta, vagy  falburkoló panel termékünkre.



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Egyéb burkoló
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Bordázott tölgy Wallure fa falpanel lamella dekor (25x25cm)" című hirdetést látja. (fent)