Betöltés...

LEER-001-70 bordázott festhető lamellás falpanel, beltéri lamella burkolat (68x200cm)

Ár: 35.900 Ft

A szolgáltatás tárgya egy nem előregyártott termék, amelyet a fogyasztó előírásai szerint gyártanak, vagy egyéni igényeinek kielégítésére szolgál.


Szállítási költség: 

1-4 panel  10 000Ft  


5-9 panel 20 000 Ft


10 panel felett 30 000 Ft


A megrendelt falpaneleket közvetlenül a gyártótól a megrendelő címére szállítjuk, így ezeket a rendeléseket csak előreutalással tudjuk teljesíteni, melyhez megrendelés után számlát küldünk emailben.


 


Melyik helyiségekbe ajánljuk?


hálószobába


előszobába


étkezőbe


dolgozószobába


nappaliba


gyerekszobába


beltéren a lakás szinte bármely részén, illetve nem csak otthonra, hanem irodákba, apartmanokba, szalonokba, hotelekbe, éttermekbe és olyan helyekre ahol dekoratív, divatos és mutatós faldekorációt szeretnénk kialakítani


Jelenleg 7-féle mintával elérhető és natúr felülettel értékesítjük.


Felrakása:


Festhető: Falfestékkel, vizes zománc festékkel, kréta festékkel,beltéri latex festékkel stb...Lehetőség szerint nagy fedőképességű, UV fénynek hosszan ellenálló, gyorsan száradó festéket válasszunk. Például:Trinát  Aqua. A felület legyen száraz, pormentes, hordképes, megfelelően előkészített. Érdemes a dekor paneleket az adott helységben 24 órát tárolni a felrakás és festés előtt. 


 


Sokoldalú felhasználhatóság és extra méret jellemzi a LEER 3D-s lamella, bordázott falpaneleket. A panelek dekopírfűrésszel vághatóak. A panelek felülete natur, festhető. A festés felhordását szórással javasoljuk. A 3D-s bordázott paneleket bármilyen színre festhetjük. A 16 mm vastag egy oldalon laminált MDF anyagból készült dekorpanelekből tv falak, ágyvégek, előszoba faldekorációk, vagy egyéb design falfelületeket alakíthatunk ki a lakás bármely pontján. 


A bordázott lamellás falburkolatok egy új megoldást jelentenek a belsőépítészetben. Letisztult, modern, dekoratív falpanel újdonság!


Várjuk az elkészült, felrakott lamella falburkolatokról a referencia fotókat, melyekért cserébe vásárlási KUPON jár! A kupont beváltható a következő vásárlásnál, bármelyik típusú tapéta, vagy  falburkoló panel termékünkre.






Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Egyéb burkoló
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 116 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "LEER-001-70 bordázott festhető lamellás falpanel, beltéri lamella burkolat (68x200cm)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: