Betöltés...

Hybrid Inverter 5500 Watt

Ár: 289.500 Ft

A Hybrid Inverter 5,5 Kw egy kompakt és hatékony inverter, amely a legújabb technológiákat használja a hagyományos inverterhez képest nagyobb teljesítmény eléréséhez. Az inverter rendelkezik egy beépített mikroprocesszorral, amely lehetővé teszi az intelligens vezérlést és a sokoldalú funkciókat. A Qoltec-53886 modell különösen alkalmas olyan helyiségekben való használatra, mint például otthonok vagy irodák. Az inverter segítségével akár 5,5 kW teljesítménnyel is rendelkezhetünk. A termek energiatakarásra is alkalmas: az intelligens vezérlésnek köszönhetően csökkenti az energiafogyasztás mértét. Az áramtermelő egyszerűen telepíthető és kezelhető: mindössze nyomja meg a gombot és élvezze a magas minőségű áramot! Hybrid inverter 5500 watt


 

HOGYAN MŰKÖDIK AZ OFF-GRID HIBRID INVERTER?





A napelemes PV rendszer hatékonysága a megfelelő inverter vagy szolár inverter kiválasztásától függ. Az inverter ebben a rendszerben kulcsfontosságú funkciót lát el, a napelemek által generált egyenáramot háztartási készülékek által használt váltakozó árammá alakítja. Az off-grid hibrid inverter egyesíti a napelemes rendszert, az energiatárolót és az elektromos hálózatot. Napközben a fotovoltaikus panelekről tölti fel az energiatárolót. Az energiatároló egység a napközben eltárolt energiából táplálja a háztartási gépeket, az akkumulátorok lemerülésekor pedig a hálózatról vesz fel energiát. Az inverter hálózaton kívüli üzemmódban működik, többlet napenergiát használva a fogyasztók áramellátására és az akkumulátor töltésére. Vészhelyzet esetén a napelemes rendszerből áramot vezetnek az energiatárolóba, és biztonságosan és zavartalanul biztosíthatják készülékeink folyamatos működését.


Miért érdemes hibrid invertert választani?





- Inverter tiszta szinuszos inverterrel,
- automatikus újraindítás az áramellátás helyreállítása során,
- áramellátás lehetősége hálózatról vagy generátorról,
- az AC/Solar töltő prioritási beállításainak megváltoztatása LCD kijelzőn keresztül,
- Intelligens töltőkialakítás az optimális akkumulátorteljesítmény érdekében,
- konfigurálható bemeneti feszültségtartomány háztartási gépekhez és személyi számítógépekhez LCD beállításokon keresztül,
- konfigurálható akkumulátor töltőáram az eszközöktől és PC-ktől függően LCD beállításokon keresztül,
- túlterhelés, túlmelegedés és rövidzárlat elleni védelem,
- hidegindítási funkció.


Maximalizálja a lehetőségeket az MPPT technológiával





Az akkumulátortöltő inverter a legmodernebb 100A-es MPPT töltésvezérlőt használ, hogy maximalizálja a fotovoltaikus panelekből nyert energiát, fejlett maximális teljesítménypont-követési technológiával.


Ennek a tulajdonságnak a birtoklása jelentősen befolyásolja a fotovoltaikus telepítés hatékonyságát – alacsony napfény mellett is képesek nagy teljesítményt fenntartani. Ezenkívül a vezérlő vezérli az akkumulátor működését és töltési folyamatát, és megvédi az akkumulátort a sérülésektől.


Többfunkciós LCD kijelző


 


A termék multifunkcionális, könnyen kezelhető LCD kijelzővel van felszerelve kezelőpanellel. Lehetővé teszi a teljes fotovoltaikus berendezés felügyeletét. Lehetővé teszi a háztartási készülékek és személyi számítógépek bemeneti feszültségtartományának konfigurálását, vagy az AC/Solar töltő prioritási beállításainak módosítását. Ezenkívül a kijelző rögzíti az adatokat és tájékoztat a hibákról , és megfelelően reagál, ha valamelyik paraméter meghaladja a normát. Ha hiba lép fel, az inverter leáll.


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Villanyszerelési
 
Feladás dátuma: 2024.06.11
Eddig megtekintették 29 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Hybrid Inverter 5500 Watt" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: