Betöltés...

Elektromos kandalló Olimpia & Lorance színes, 950x1200x300 mm, 1500 W, 3 lángszín, 2 fűtési fokozat, 5 lángfényességi szint

Ár: 178.148 Ft

Még mindig kényelmes és stílusos kandallókészletet keres? Az Art Flame cég megoldja problémáját, és odafigyel az Olimpia & Lorance kandallókészletre.
A Lorance elektromos kandalló a sokoldalúság és a stílusos dizájn kombinációja. Ennek a modellnek a jellemzői közül érdemes megemlíteni a térfűtést, a fűtési módok váltását, a láng intenzitásának és fényerejének beállítását. Az időzítő lehetővé teszi a leállási idő programozását, a távirányító pedig egyesíti az ehhez a modellhez elérhető összes funkciót. Ezenkívül a felhasználó bekapcsolhatja a láng hangeffektust, és hangulatos, felejthetetlen hangulatot varázsolhat. A hamis láng többféle színben is elérhető. Ami ennek az elektromos kandallónak a teljesítményét illeti, ez 15 kW/15 négyzetméter fűtött terület.
Az Olimpia burkolat a minimalizmus stílusát és a stílusos dizájnt ötvözi. Két univerzális színben kapható: klasszikus fehér és sötét dió. Forgácslapból és MDF-ből készült.
Adjon meleget és kényelmet otthona lakóinak az Art Flame kandallókészletekkel

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Víz, gáz, fűtés
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 54 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Elektromos kandalló Olimpia & Lorance színes, 950x1200x300 mm, 1500 W, 3 lángszín, 2 fűtési fokozat, 5 lángfényességi szint" című hirdetést látja. (fent)