Betöltés...

FERRO BLE4B LIBRETTO FEKETE CSAPTELEP FLEXIBILIS, ZUHANYVÁLTÓS KIFOLYÓCSŐVEL

Ár: 47.678 Ft

Ferro BLE4B Liberetto fekete álló mosogató csaptelep flexibilis, zuhanyváltós kifolyócsővel. Ferro csaptelepek lengyel minőségben és vonzó formavilággal. Garancia: 2 év testgarancia automata folyóvíz/permetező átkapcsoló flexibilis fekete színű kifolyócső elforgatható kifolyócső kihúzható zuhanyfej egyszerű összeszerelés szerszám nélkül flexibilis bekötőcső G3/8 - M8x1 króm

A FERRO Csoport Kelet-Európa egyik legnagyobb szanitertermék és gépészeti szerelvénygyártója. A FERRO S.A. a szaniter- és gépészeti szerelvény termékek egyik vezető gyártója Lengyelországban. A vállalat már több mint 20 éve gyárt minőségi szaniter és fürdőszobai termékeket, valamint víz-, gáz- és fűtéstechnikai termékeket. A FERRO Csoport fő tevékenysége szanitertermékek, gépészeti szerelvények, fűtéstechnikai- és szaniterberendezések gyártása és forgalmazás. A FERRO csaptelepeket innovatív megoldások jellemzik, vonzó és modern formatervüknek, lekerekített geometriai formájuknak köszönhetően a legkedveltebb csaptelepek közé tartoznak. Számtalan mosdó- kád- zuhany- bidé- és konyhai csaptelep jut el a háztartásokba, méltán vetekszik a piacon a színvonalas minőségi termékekre vágyó vásárlók kegyeiért. A FERRO termékek rendelkeznek európai tanúsítvánnyal, továbbá a Europoean Water Label regisztrációval, valamint a hazai forgalmazáshoz szükséges vízhigiénés termék tanúsítvánnyal.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Csapok, csaptelepek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 35 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "FERRO BLE4B LIBRETTO FEKETE CSAPTELEP FLEXIBILIS, ZUHANYVÁLTÓS KIFOLYÓCSŐVEL" című hirdetést látja. (fent)