Betöltés...

Berna Lux szabadonálló öntöttvas ajtós kandalló bézs

Ár: 87.900 Ft

Berna Lux  szabadonálló öntöttvas ajtós kandalló
**BERNA LUX KANDALLÓ - Elegancia és Hatékonyság otthonába**

Hozzon melegséget és stílust otthonába az BERNA LUX kandallóval, amely nemcsak ergonomikus és elegáns kialakításával tűnik ki, hanem kiváló ár-érték arányával is. Ez a kandalló a lakás dísze lehet, és a hideg napokon biztosítja a kellemes meleget és meghitt hangulatot.

Az BERNA LUX kandalló 5,3 kW-os teljesítményével hatékonyan fűti fel a helyiséget, miközben a 120 mm átmérőjű füstcső gondoskodik a megfelelő szellőzésről. A készülék 77,1%-os hatásfoka garantálja, hogy a lehető legtöbb energiát hasznosítsa, így gazdaságos választás is egyben.

A kandalló elegáns bézs színe tökéletesen illeszkedik bármilyen enteriőrbe, így könnyedén válhat a nappali vagy a hálószoba díszévé. A tűztér lemez samott béléssel van ellátva, ami hosszú élettartamot és kiváló hőtartást biztosít.

Méretei ideálisak a különböző helyiségekhez: 400 mm széles, 900 mm magas és 460 mm mély, így könnyedén elhelyezhető szinte bárhol. A tűztér mérete 245 x 290 x 360 mm, ami optimális méret a hatékony égéshez. Az ajtó tömítése biztosítja a biztonságos és hatékony működést, megakadályozva a füst kiszivárgását.

Az BERNA LUX kandalló súlya 47 kg, ami stabilitást ad a használat során. Bár nem rendelkezik sütővel és külső levegő csatlakozással, egyszerű és praktikus kialakítása tökéletes választássá teszi minden otthon számára.

Fedezze fel a kandalló nyújtotta melegséget és varázsolja otthonát igazán különlegessé ezzel az elegáns bézs színű kandallóval. Válassza az EKONOMIK LUX kandallót, hogy otthonában mindig meleg és meghitt légkör uralkodjon!
 




Teljesítmény
5.3kW


Füstcső átmérő
120mm


Füstcsőcsonk elhelyezkedése
Felső


Hatásfok
77,1%


Szín
Bézs


Tűztér borítása
Lemez samott béléssel


Szélesség (bruttó)
400mm


Magasság (bruttó)
900mm


Mélység (bruttó)
460mm


Huzat igény
12 Pa


Sütős
Nincs


Tűztér mérete
245 x 290 x 360 mm


Külső levegő csatlakozás
Nincs


Ajtó tömítése
Van


Súly
47kg





Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Víz, gáz, fűtés
 
Feladás dátuma: 2024.09.23
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Berna Lux szabadonálló öntöttvas ajtós kandalló bézs" című hirdetést látja. (fent)