Betöltés...

Vlies gyerekszobai tapéta M51805 erdei állatok virág mintás

Ár: 12.045 Ft

Melyik helyiségekbe ajánljuk:

-előszobába


-nappaliba


-gyerekszobába


-dolgozószobába


-irodába


-hálószobába


-lakó és kereskedelmi helyiségekbe, de NEM ajánljuk fürdőszobába, vagy konyhapult mögé, vagyis párás, vizes és nedves környezetbe.


 


Felrakása:

A tapéta felhelyezése megoldható házilag, vagy bízzunk meg vele festő szakembert. Vlies tapétáknál a falat kell a ragasztóval bekenni és nem a tapétát. A falat készítsük elő, ne legyen zsíros, vagy poros, távolítsuk el az esetleges szennyeződéseket. Használjuk a glettelt falra mélyalapozót. Azért szükséges a fal alapozása, hogy a ragasztót ne szívja el a fal. A ragasztást csak az alapozó száradása után kezdjük el. A mélyalapozó helyett esetleg higított tapétaragasztót is használhatunk, de jobb az alapozó. 


A ragasztót hengerrel vagy esetleg ecsettel vigyük fel közvetlenül az adott falra. Helyezzük fel a tapétacsíkot a beragasztózott falra. Ha nem pontos az illesztés, akkor szedjük vissza, igazítsuk be, nem lesz vele probléma. A tapéta hullámosodás nélkül szárad. 


A ragasztó pontos használatát a tapétaragasztó dobozán találja. Felrakásnál használható szerszámok: henger, tapétavágókés, gumihenger, tapétázó kefe.


 


Leírás:

Egy harmonikus és dekoratív otthon kialakításában a falaknak is nagy szerepe van. A tapéta ebben nagyszerű megoldás, mivel ma már rengeteg színben, mintában és stílusban kapható. A vlies tapéták tartósak, jól ellenállnak a mechanikai sérüléseknek, könnyen tisztíthatók, így akár gyerekszobába, vagy irodákba is ajánljuk. Mivel légáteresztő is, így nem fog penészedni a fal. Újépítésű házaknál is előny, hogy lég- és páraáteresztő tulajdonsággal is rendelkezik. A vlies tapéták a legmodernebb tapéta típusok közé tartoznak. Az, hogy a ragasztásánál a falat kell bekenni és nem a tapétát, sokkal gyorsabb és kényelmesebb technika. Ezzel is időt spórolunk meg! 


 


Tisztítása:

A tapéták felületéről a por tollseprűvel, vagy a porszívó puha kefés fejével távolítható el. Nagyobb szennyeződés esetén nedves, vizes törlőkendőt, puha textilt használjon. A tapéta felületét túlságosan ne dörzsölje. 


 


Jellemzői: 

-mérettartó


-légáteresztő


-mosható, tisztítható


-nem zsugorodik, vagy nyúlik


-nem gyúlékony


-könnyen eltávolítható


-könnyen ragasztható


-házilag felrakható


-gyors kivitelezés


 



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Egyéb burkoló
 
Feladás dátuma: 2024.04.18
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Vlies gyerekszobai tapéta M51805 erdei állatok virág mintás" című hirdetést látja. (fent)