Betöltés...

Aszfaltozás,térkövezés

Ár: 3.800 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Öntött aszfalt egy igazán jó szigetelő, tulajdonságú, extrém időjárásnak is fokozottan ellenáll, nem fagy nem ázik át, ebből adódik tartóssága. A 10% bitumen tartalom nagyban garantálja a pozitív tulajdonságokat.

Milyen területeken lehet alkalmazni?

járda építés
garázs aszfaltozás
parkoló készítése
kisebb nagyobb aszfalt javítások
Az öntött aszfalt technológiából adódóan, milliméteres pontossággal dolgozunk, ezért a minőségében valóban pontos, igényes kialakítást garantáljuk.

Télen nem csúszik.

Érdesített és érdesítés nélküli aszfalt kialakításával tudjuk tovább növelni az Ön felületének funkcionális előnyeit. Érdesítjük az öntött aszfalt felületét, így télen egyáltalán nem csúszik.

Szigetelő és sima, egyenletes felületkialakítás- de hogyan?

Az aszfaltot a szállítás után egy hidraulikus ajtó segítségével talicskába és onnan közvetlenül a munkafelületre juttatjuk- mindezt kizárólag kézi erővel, un. simítófával végezzük. Mintegy 90% -ban ennek köszönhető a különlegesen pozitív tulajdonságokkal rendelkező felület.

A aszfaltfelületen későbbi funkcióitól függően zúzalék adagolásával igény szerint érdesítést végzünk, majd kézi fahengerrel a ún. darázsfészkeket eltávolítjuk és végül a munkát átadjuk.

Azonban például az általunk épített járda csupán 10 %-ban tartalmaz bitument, állandó szilárdságát pedig kavicsos adalékkal biztosítjuk.

Országosan végzünk öntött aszfalt burkolást. Házhoz megyünk, hisz számunkra a szállítás nem okoz problémát, mert speciális gépjármű parkkal rendelkezünk , ezért bármely vidéki felületkialakításban és járdaépítésben, így az Önében is- a segítségére tudunk lenni.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Bácsbokod
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Anyaga: Szigetelő
Termékek: Egyéb
 
Eddig megtekintették 163 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Aszfaltozás,térkövezés" című hirdetést látja. (fent)