Betöltés...

Rönkház utánzatú burkolat

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Ha tetszik önnek a könnyűszerkezetes építési forma, akkor ezidáig a külső burkolat tekintetében négy variáció közül választhatott :
a tégla házakhoz hasonlatos polisztirolos vagy kőzetgyapotos szigetelési alapon műgyantába kevert kvarc-üvegszövet homlokzati rendszert
lambériát
domborított lambériát
speciális lapszerkezetű borításokat
Ezután egy ötödik új lehetőség nyílik azok számára, akik szeretik a rönkház fílinget. Ez a rendszer a látványon kívül javít a hőszigetelésen (télen, nyáron) , valamint a zajszigetelésen is.
A rendszert légszáraz gerenda anyagból készítjük, így annak év közbeni mozgása minimális ( nincs görbülés, recsegés, ropogás ). Az elemek között rugalmas lég és vízzáró tömítés biztosítja a fent említett fizikai jellemzők hosszú távú érvényesülését.
A leírtak alátámasztására tekintsék meg fotóinkat, és amennyiben felkeltette érdeklődésüket, úgy a valóságban is megnézhetik kísérleti és bemutató házunkat. Megtekintés után személyesen kaphatnak további információkat.

A nagyobb volumenű gyártásra, szerelésre és egy egész építőipari tevékenység megszervezésére befektetőt, illetve társat keresünk.

Varga György E.v.
Okl. faipari mérnök

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Sopron
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Anyaga: Fa
Termékek: Egyéb burkoló
 
Eddig megtekintették 917 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Rönkház utánzatú burkolat" című hirdetést látja. (fent)