Betöltés...

Kamerás Leica lézeres távolságmérő hatalmas kedvezménnyel!

Ár: 99.999 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Ismét kapható korlátozott számban a Jubileumi Leica Disto D510 csereakció keretében! Jegyezze elő még ma!

25 évvel ezelőtt mutatta be a Leica Geosystems a világ első kézi lézeres távolságmérőjét Leica DISTO néven.
A név kiállta az idők próbáját és mind a mai napig a Leica Disto a piac legmeghatározóbb terméke.

Annak érdekében, hogy méltón tudjuk megünnepelni az évfordulót, a Leica Geosystems AG egy CsereAkciót biztosít ügyfelei részére.
Az akció keretén beül most bármilyen régi távolságmérőt beszámítunk egy új Leica Disto D510 árába, így ügyfeleink több, mint 40% kedvezménnyel vásárolhatják meg a méltán sikeres Leica Disto D510 jubileumi csomagját, amely a távolságmérő mellett egy LED elemlámpát is tartalmaz.

Leica DISTO D510 lézeres távolságmérő
A Leica DISTO D510 lézeres távolságmérő egy prémium kategóriás készülék, ami lehetővé tesz már olyan méréseket is, amik régebben ennyire könnyedén kivitelezhetetlenek lettek volna. A segítségével gyerekjátékká vált a kültéri távolságmérés. A 200 méteres hatótávolság, a ± 1 mm pontosság és a 360°-os dőlésérzékelőnek köszönhetően nincs számára lehetetlen.
A 4x-es zoom-al rendelkező célkereső segítségével tökéletes pontossággal hajtja végre a méréseket még kedvezőtlen feltételek mellett is. Ez egy lényeges szempont, hiszen ilyenkor az időjárás képes beleszólni a végeredménybe. Azonban ebben az esetben a célpont, akkor is látható a kijelző szálkeresztjén, ha azt szabad szemmel már nem tudjuk érzékelni.
De ez a távolságmérő arra is képes, hogy kijelezze a meghatározott referencia ponthoz képesti magasság különbségeket, ennek köszönhetően a profi mérések is felgyorsulnak. De ezzel a funkcióval a vízmérték szerepe is kiváltható és néhány kattintással megtudhatja, hogy a készülőben lévő munka mindenhol szintben van e.
A Leica DISTO D510 fel van szerelve egy 360°-os dőlésérzékelővel, ami lehetővé teszi, hogy ne csak szögeket lehessen vele mérni, hanem vízszintes távolságokat is. A célkeresővel olyan mérések is lehetségessé válnak, amik egy hagyományos távolságmérővel lehetetlenek lennének. Olyan távolságokat is megmérhetünk, ahol nincsen visszaverő célpont.
A Bluetooth Smart alkalmazás ennél a készüléknél is elérhető, így a mérési adatokat egyszerűen, gyorsan és precízen továbbíthatja okostelefonjára vagy táblagépére. Emellett a segítségével alaprajzokat is könnyedén készíthet vagy a megszerzett paramétereket felviheti fényképekre. Ugye, hogy mennyi munkát képes megspórolni Önnek?
Számtalan lehetőséget tartogat magában ez a kicsiny eszköz, mindezt úgy, hogy a lehető legegyszerűbb kezelői felülettel párosul. A modern mobiltelefonokhoz hasonló menüvel rendelkezik, így Ön is biztosan nagyon hamar megbarátkozik majd vele. Továbbá a Leica DISTO D510 készülékben a kedvenc funkciók is hozzárendelhetők néhány gomhoz, így még gyorsabban elérheti őket.

Mivel egy kültéri mérőműszerről beszélünk, feltétlenül fontos, hogy minden őt érő hatásnak képes legyen ellenállni. Ezért a Leica DISTO D510 kül

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Budaörs
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Anyaga: Egyéb
Termékek: Fürdőszoba bútor
 
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Kamerás Leica lézeres távolságmérő hatalmas kedvezménnyel!" című hirdetést látja. (fent)