Betöltés...

Legyen ön is az ingyenes csempék, járólapok tulajdonosa!

Ár: 1 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Szeretettel üdvözlök mindenkit! Szeretnék bemutatkozni, és bemutatni Önnek cégcsoportomat.
A nevem Ernő Strobel. Több vállalat egyesülése után egy nagy, sikeres, jól menő német-osztrák céget alapítottam a Strobel Group társaságot.

Már évek óta, a világ minden tájáról, mindenfajta, minden elképzelhető optikában, többek között a 3-D felületekre is adunk el lélegzetelállító, gyönyörű szép csempéket, járólapokat és természetes köveket. Fantasztikus, álomszerű, csodálatosan egyedülálló, természetes kőbemutatót tartunk gránit és márványkövekből, amely csak évente egyszer tekinthető meg az olasz Veronában, és rendelhető tőlünk. Ezek a fenséges kövek a Föld minden kontinensén megtalálhatóak. Továbbá rendelhetők a hidegburkolás kivitelezéséhez szükséges anyagok a legjobb minőségben, kedvező áron egész Ausztriában. A helyszínek: Bécsben, a magyar határ közelében, Linz közelében található Gunskirchenben, Wels / Salzburg közelében Hallwang, Lichtenstein közelében Dobrin „Tirol” és Magyarországon Sárváron. A folyamatos nagy árubeszerzésnek köszönhetően az árak nagyon vonzóak lehetnek az Ön számára, és így mindenki megengedheti magának a kedvezményes beszerzést otthonának.


Szeretnénk Önöknek megköszönni, hogy nálunk vásárol, ezért hálából nagyon különleges dolgot találtunk ki az Önök számára.
Minden 250-dik kedves vásárló, aki fürdőszobát vásárol tőlünk, megkapja a csempéket és a kivitelezéshez szükséges kiegészítő anyagokat egy standard fürdőhöz ingyen!

Ne habozzon, és jöjjön egyenesen hozzánk, legyen ön is az ingyenes csempék tulajdonosa!
Nagyon szépen köszönöm, hogy meghallgatott minket, és kérjük, ossza meg ezt a hirdetést, hogy Ön legyen a szerencsés 250-dik vásárlónk!

Mobil: +36 20 2117152

Nagyon szép napot kívánok mindenkinek!

A Strobel csempe üzlet, ahol a vásárlás örömmé válik!

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Győr
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Anyaga: Csempe
Termékek: Csempe
Extrák: Mészkö és gránitkö
 
Eddig megtekintették 986 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Legyen ön is az ingyenes csempék, járólapok tulajdonosa!" című hirdetést látja. (fent)