Betöltés...

Bosch GOL 26D optikai szintezőcsomag állvánnyal és léccel

Ár: 73.619 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Bosch GOL26D optikai szintező szett BT160 állvánnyal és GR500 mérőléccel

Mit keres minden professzionális szakember?

Olyan eszközöket, amik segítenek gyorsabban és hatékonyabban dolgozni. A Bosch GOL26D optikai szintező szett tökéletesen megfelel ezeknek az elvárásoknak. Stabil, pontos és időtálló az IP 54-es stabil fémháznak köszönhetően. Az alábbiakban megismerheti minden fontos paraméterét a szett alkotóelemeinek.



Bosch GOL26D optikai szintező

Kiválóan alkalmas kültéri használatra a por- és fröccsenő víz elleni IP54-es védettségnek köszönhetően. A külső fémház garantálja, hogy hosszú távon az eszközparkjában tudhatja a Bosch GOL26D optikai szintezőt. A masszív kialakítás a készülékbe beépített célkollimátorral és integrált szelencés libellával a durva beállítást teszi lehetővé. A szelencés libella jó leolvashatósága érdekében a gyártó pentaprizmát alkalmaz, ezzel még könnyebbé és hatékonyabbá téve a munkavégzést. Végtelen fok-/szögbeállításra van mód a két oldalról kezelhető csúszókuplunggal. A műszert nagyfokú pontosság jellemzi (1,6 mm / 30 m) nagy távolságon. De nem szabad megfeledkeznünk a nagy fényerejű objektívről sem, amellyel a mérőléc kiválóan leolvasható. A nagy fokuszáló gombbal egyszerűen beállítható a műszer.

Bosch BT160 állvány

A BT160-as állvány számos eszközhöz csatlakoztatható, ezért egy igazán jó döntés minden vállalkozás számára. 5/8”-os menettel rendelkezik, gyorsrögzítős magasságállítás és nagy stabilitás jellemzi.

Bosch GR500 mérőléc

Robusztus kialakításának és kiváló minőségű alumínium alapanyagának köszönhetően a GR500 mérőléc egy igazán időtálló és jól hasznosítható munkaeszköz. Akár szélsőséges körülmények között is használható, garantáltan nem hagyja cserben a szakembert. 5 méterig kihúzható.



A Bosch GOL26D optikai szintező szett minden darabja garantáltan kiváló minőségű, így a megvásárlása inkább hasonlítható egy hosszútávú befektetéshez, mint kiadáshoz. Természetesen ezek külön is megvásárolhatóak, azonban így csomagban még kedvezőbb áron tudjuk kínálni.

A részletes adatok fül alatt felsorolás szerűen is találkozhat minden paraméterrel és, ha bármilyen kérdése van bátran keressen minket. Minden kollégánk jól képzett és szívesen válaszol a felmerülő kérdésekre.



Megrendelheti 25% kedvezménnyel itt:
https://www.redghost.hu/Bosch-GOL26D-optikai-szintezo-szett



Vagy keresse értékesítőnket!

Weboldalunk jobb oldalán hírlevelünkre feliratkozva Ön lesz az első, aki akcióinkról értesül majd!
RedGhost Building Trade Kft
2051 Biatorbágy, Ybl Miklós sétány 10.
06-23-310-416, 06-30-2126697
www.redghost.hu
info@redghost.hu
Facebook oldalunk:
https://www.facebook.com/redghosttrading
LIKE!!!

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Biatorbágy
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Anyaga: Csempe
Termékek: Kertészeti
 
Eddig megtekintették 498 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Bosch GOL 26D optikai szintezőcsomag állvánnyal és léccel" című hirdetést látja. (fent)