Betöltés...

Leica digitális szintezők előnyei

Ár: 290.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Leica Sprinter 150(M) / 250M
Leica Sprinter Elektronikus Szintezők

A mérések még soha nem voltak ennyire egyszerűek, mint a Leica Sprinter 150, 150M és 250M elektronikus szintezőkkel. A Leica Sprinter 150, 150M és 250M műszerekkel a felhasználó a munkáját gyorsan és hatékonyan tudja végezni.

A Leica Sprinter Elektronikus Szintezőcsalád műszereitől mindent megkap, amit egy építőipari műszertől elvárhat. Növeli a felhasználó előnyeit az egyszerű felhasználói felület és a hozzáadott értékes funkciók:
USB interfész (csak 150M és 250M)
Felhasználó-barát menü
Automatikus magasság és magasságkülönbség számítás
Hasznos szintezési felhasználói programok
Beépített memória (csak 150M és 250M)

Leica Sprinter 150 Automatikus Magasság Számításokhoz
A Sprinter 150 majdnem az összes lehetséges építőipari alkalmazást lefedi. Automatikusan meghatározza a magasságkülönbségeket. Adja meg a referencia-magasságot, mérje meg a B hátrairányt, mérje meg az F előreirányt, és az eredmény azonnal megjelenik. Folyamatos méréshez válassza a tracking és átlagoló módot a még pontosabb eredmények érdekében.

Leica Sprinter 150M/250M for Advanced Levelling Work
A Sprinter 150M és 250M tökéletes eszközök professzionálisabb építőipari szintezési feladatokhoz. 2’000 mért adatot képes eltárolni, melyek letölthetőek letölthetőek PC-n pl. Excel® -be USB-n keresztül további számításokhoz. A magasságkülönbség számítása, a vonalszintező program, a bevágás & feltöltés programok és a monitoring jelentősen megkönnyítik a szintezési munkát. A 250M-es 0.7 mm-es pontossága és a monitoring program lehetővé teszi gépek és építőipari süllyedések méréseit.

Leica Sprinter Onboard Szoftver:
Magasságkülönbség: Sprinter 150/150M/250M
Vonalszintezés: Sprinter 150M/250M
Bevágás & feltöltés: Sprinter 150M/250M
Haladó Szintezés:

Irányzás és Fókuszálás: A nagypontosságú optika segítségével egyszerűen célozza meg a szintezőlécet, állítsa élesre a képet, akár egy optikai szintezőnél.
Gombnyomás: A könnyű egygombos kezeléssel a Leica Sprinterhez nem szükséges komoly betanítás. Egyszerűen nyomja meg a piros gombot a mérés elvégzéséhez. Mindössze ennyit ennyit kell Önnek tennie.
Leolvasás: Optikai leolvasásra nincs többé szükség. A léc vonalkódja meghatározza a magasságot és a távolságot is egyben, mely értékeket a jól látható LCD jelzi ki. Nincs több hibás leolvasás.
Számítás: A Leica Sprinter elvégzi a számításokat. Válassza ki a megfelelő alkalmazást saját nyelvén. A műszer 29 nyelven beszél. A helyes eredmény a kijelzőn megjelenik (Sprinter 150-nél – csak magasságkülönbség és tracking) : Magasságkülönbség, Vonalszintezés, Bevágás & Feltöltés, Tracking & monitoring
Memorizálás: A beépített memória 2’000 pontot képes tárolni, a Sprinter 150M és a 250M műszerekkel elírási hibát véteni lehetetlen.
Letöltés: A Leica Sprinter 150M és 250M-mel az adatok letölthetők PC-re USB-n keresztül. A Sprinter DataLoader zökkenőmentesé teszi az Excel®-be történő ada

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Biatorbágy
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Anyaga: Tégla
Termékek: Kertészeti
 
Eddig megtekintették 286 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Leica digitális szintezők előnyei" című hirdetést látja. (fent)