Betöltés...

Y86 okosóra, arany

Ár: 17.990 Ft

Y86 okosóra, aranyA Y86 okosóra 1,43 hüvelykes AMOLED HD kijelzővel rendelkezik, amely mindig jól olvasható, bármilyen környezetben. Az ultravékony óraház stílusos, 22 mm-es fekete rozsdamentes acél szíjjal és bőrbarát szilikon szíjjal párosul. Az elegáns megjelenésének köszönhetően tökéletesen illik bármilyen alkalomra, legyen szó az edzőteremről vagy az irodáról. Kiváló ajándék lehet karácsonyra, Valentin-napra, hálaadásra vagy születésnapra.
Egészségfigyelés a CsuklódonEz a női okosóra fejlett szenzorokkal van felszerelve, amelyek 24/7 figyelik az egészségügyi adataidat, beleértve az alvást (éber, könnyű alvás, mély alvás), a pulzusszámot, a vér oxigénszintjét és a vérnyomást. Az Y86 külön nők számára tervezett funkciókat is kínál, mint a menstruációs ciklus, biztonságos időszak, ovulációs időszak és terhességi követés. Fontos megjegyezni, hogy ezek az adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, és nem helyettesítik az orvosi tanácsokat.
Az Y86 okosóra kompatibilis a legtöbb Android 5.1 és iOS 8.2 vagy újabb operációs rendszerrel rendelkező okostelefonnal. Strapabíró kialakítása és IP68-as vízállósága miatt nem kell aggódnod az eső vagy az úszás miatt sem.
Ez a vízálló okosóra számos hasznos funkcióval rendelkezik, mint a naptár, számológép, zenelejátszás és -vezérlés, kamera vezérlése, vízfogyasztás emlékeztető, inaktivitási figyelmeztető, zseblámpa, ébresztő, időzítő, stopper, valamint légzéstréning. Az alkalmazáson keresztül több mint 100 óraszámlap stílus közül választhatsz, vagy akár saját fotóidat is használhatod személyre szabásként.
Sportcélok NyomonkövetéseLegyen szó beltéri jógáról vagy túrázásról, ez a sportóra több mint 110 fitnesz módot kínál, így hatékonyabbá teheti az edzéseidet. A beépített 3 tengelyű gravitációs érzékelő pontosan rögzíti a napi lépésszámot, a megtett távolságot és az elégetett kalóriákat. A H Band alkalmazással összekapcsolva beállíthatod a sportcéljaidat és áttekintheted a teljesítményedet.
Kapcsolódj a Világhoz ÚtközbenAz Y86 okosóra beépített mikrofont és HD hangszórót tartalmaz, így Bluetooth kapcsolaton keresztül fogadhatsz és indíthatsz hívásokat. Szinkronizálhatod a kapcsolataidat, tárolhatod a hívásnaplókat, és valós idejű értesítéseket kaphatsz a közösségi médiáról, mint az SMS, WhatsApp, Facebook és Instagram. Soha nem maradsz le egy fontos üzenetről sem, és a hangasszisztensekhez is csatlakozhatsz az egyszerűbb kezelés érdekében.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Órák
 
Feladás dátuma: 2024.10.15
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Ékszer rovaton belül a(z) "Y86 okosóra, arany" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: