Betöltés...

Y11 okosóra pink

Ár: 16.990 Ft

Y11 okosóra pink
Ez a modern és sokoldalú smart fitness karkötő ideális társ az egészségtudatos és aktív életmódhoz. A készülék hardveres paraméterei és funkciói a mindennapi tevékenységek, edzések, valamint az egészségügyi adatok részletes nyomon követésére szolgálnak.
Képernyő és megjelenítés:A karkötő 1,32 hüvelykes AMOLED kijelzővel rendelkezik, amely 466x466 felbontású, éles és tiszta képet biztosít, és különféle adatok áttekintésére alkalmas. Az akkumulátor kijelző is megjelenik a képernyőn, hogy folyamatosan nyomon követhesse a töltöttségi szintet.
Egészségügyi funkciók:A karkötő számos egészségügyi adatot mér, beleértve a pulzusszámot, vérnyomást, véroxigén szintet és az alvásfigyelést. A pulzusszám mérése valós időben, dinamikusan történik, és automatikusan figyeli az alvási ciklusokat, segítve az alvásminőség javítását.
Sportfunkciók:A karkötő különféle sportmódokat támogat, mint például futás, gyaloglás, kerékpározás, kosárlabda, úszás, és még sok más. Az alkalmazásból (FitcloudPro) további sportmódok importálhatók, így személyre szabhatja a tevékenységeit. A kalória-, távolság- és tempókijelzés segítségével részletes képet kap az edzésekről.
További hasznos funkciók:A karkötő lehetővé teszi a hívások kezdeményezését és fogadását, valamint értesítést küld a bejövő üzenetekről SMS, QQ, WeChat, Facebook, Twitter, és egyéb közösségi platformokról. Beépített stopperórával, ébresztőórával és időjárás-előrejelzéssel rendelkezik, hogy minden fontos adat egy helyen legyen elérhető.
Kompatibilitás:A készülék kompatibilis IOS9.0 és Android 5.1 rendszerekkel, és támogatja a Bluetooth 4.0-t, így könnyedén szinkronizálhatja adatait a mobiltelefon-alkalmazással.
Töltési és akkumulátor jellemzők:A 300 mAh kapacitású akkumulátor körülbelül 1-2 óra alatt tölthető fel, és akár 30 nap készenléti időt is biztosít, így nem kell aggódnia a folyamatos töltés miatt.
Ez a smart karkötő ideális választás azoknak, akik egészségük és aktivitásuk részletes nyomon követését szeretnék egy kényelmes, divatos eszközön keresztül megvalósítani.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Órák
 
Feladás dátuma: 2024.10.15
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Ékszer rovaton belül a(z) "Y11 okosóra pink" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: