Betöltés...

W26 Promax okosóra csomag okosóra + ajándék Bluetooth headsettel

Ár: 6.990 Ft

W26 Promax okosóra csomag okosóra + ajándék Bluetooth headsettel 
Te is állandóan a telefonod keresed? Nincs lépésszámlálód vagy nyomon követnéd az elégetett kalóriákat?
Használd ezt a kompakt okosórát, mellyel könnyedén mérheted a tested paramétereidet, nyomon követheted a napi aktivitásodat és még az értesítéseid is figyelheted.
Nagyszerű újdonságok a funkciók terén!
Vezéreld órád a gesztusaiddal!
Emelje fel a kezét, hogy automatikusan világítson a képernyőn! Rázza meg a kezét a hívás fogadásához. Ezen felül az alábbi funkciókat érheti el csupán a kezének mozgatásával: hívásforgalom elnémításának támogatása, a riasztás átkapcsolása néma üzemmódba, ébresztő némítása.
Funkciók
-lépésszámláló,-alvásmérő,-pulzusmérő,-EKG,-vérnyomás mérő,-hőmérséklet jelzés,-arcfelismerő,-óra,-hangerő szabályozó,-ébresztő,-stopper,-bluetooth,-egyéb funkciók (megtekintheti az óra modelljét és a szoftver verzióját),-adatátvitel.
Egyéb kimagasló extra funkciókkal is el van látva ez a csodalatos okosóra!
Ülés figyelő funkció: ha sokáig ül egy helyben, az óra emlékezteti Ön, hogy ideje felállni!
Elvesztésgátló: kattintson a "telefon megtalálása" gombra, és az órához csatlakoztatott telefon csengő figyelmeztetés ad ki magából. Miután megtalálta a telefont, érintse meg a "vége" gombot a riasztás leállításához. Mind az óra, mind az alkalmazás felületén működik a funkció.
A csomag ajándékokat is tartalmaz!
1db Bluetooth inpods podsA fülhallgató kicsi, formatervezett és fiatalos.
Stílusos eszköz vezeték nélküli zenehallgatásra, vagy telefonáláshoz.
Hatótáv : 15 mZenelejátszás/hívás : kb. 240 percTöltési idő : kb. 1 óraAktív zajszűrés: igenFrekvenciaátvitel: 20-2000HzSzín : fehérMatt felület+1db fekete-szürke plasztik légáteresztő szíj
A csomag tartalma:

1db intelligens óra
1db felhasználói kézikönyv
1db fekete plasztik szíj
1db fekete-szürke plasztik légáteresztő szíj
1db Bluetooth inpods
1db USB-lightning töltő kábel

Tartozik hozzá egy mobil alkalmazás is Android és iOS rendszerekre, amellyel hatékonyabban használható. Bizonyos funkciók használhatók mindenféle extra eszköz nélkül is, mint például a lépésszámláló, pulzus, vérnyomás, véroxigén mérés, stopper. Az összegyűjtött adatok aztán később szinkronizálhatók a mobiltelefonnal, tablettel.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Órák
 
Feladás dátuma: 2024.07.05
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Ékszer rovaton belül a(z) "W26 Promax okosóra csomag okosóra + ajándék Bluetooth headsettel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: