Betöltés...

Songmics kozmetikai tok kerekekkel, profi, zárható, 24x34x70 cm, fekete

Ár: 39.136 Ft



Anyag: fém (alumínium), Farostlemez, ABS műanyag.
Méret: 24 x 34 x 70.5 cm
Markolat magassága: 32 cm
Maximális teherbírás: 27,5 kg
A csomag tartalma:
1x szervező
4x univerzális keréktárcsa
4x billentyű

Sminkkocsi 4 kerékkel és 4 kulccsal a személyes tárgyak védelmére, praktikus társ üzleti utakhoz, ami ideális ajándékötlet!
Növekvő kozmetikai gyűjteményéhez: Ez a nagy kozmetikai kocsi rengeteg tárolóhelyet kínál a smink számára: több rekesz a rúzsok és szemhéjpúderek számára, és egy nagy rekesz az alján a ruhák vagy hajszárító számára.
Utazzon békésen ezzel a kocsival: Tartós MDF lapok, erős alumínium élek, állítható teleszkópos fogantyú, könnyen karbantartható ABS műanyag felület – ez a sminkkocsi praktikus társ utazásai során.
Kerekes vagy anélkül? Az Ön döntése!: A kozmetikai kocsi univerzális kerekekkel van felszerelve, és könnyen betolható a kívánt helyre. Természetesen eltávolíthatja a kerekeket is, ha akarja, és egy helyen rögzítheti őket.
Szívből jövő ajándék: Adja meg szeretteinek, akik gyakran vagy sokat utaznak, ezt a kozmetikai kocsit - biztosan ragyogni fognak a boldogságtól.


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Ékszer rovaton belül a(z) "Songmics kozmetikai tok kerekekkel, profi, zárható, 24x34x70 cm, fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: