Betöltés...

K10 Smart Watch SIM-kártyás

Ár: 4.990 Ft

K10 Smart Watch SIM-kártyás
Tervezés:
Az okosóra kompakt és stílusos kialakítású, gyakran hasonlít egy hagyományos karórára. Érintőképernyővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különféle alkalmazásokkal és funkciókkal kommunikáljanak.
SIM-kártya támogatás:
A SIM-kártya foglalatának köszönhetően az okosóra képes csatlakozni a mobilhálózatokhoz. Ez lehetővé teszi a hívások kezdeményezését és fogadását közvetlenül az óráról, szöveges üzenetek küldését és fogadását, valamint mobiladatok elérését anélkül, hogy Bluetooth-on keresztül kellene párosítani az okostelefonnal.
Csatlakozás:
A mobilkapcsolaton kívül ezek az okosórák általában más csatlakozási lehetőségeket is támogatnak, mint például a Bluetooth és a Wi-Fi. A Bluetooth lehetővé teszi a csatlakozást más eszközökhöz, például fejhallgatóhoz vagy okostelefonhoz a további funkciók érdekében.
Egészség és fitnesz követése:
A legtöbb modern okosóra számos egészségügyi és fitnesz funkcióval rendelkezik. Ez magában foglalhatja a pulzusmérést, a lépésszámlálást, az alváskövetést és a különféle edzésmódokat. Egyes okosórák GPS képességekkel is rendelkeznek a szabadtéri tevékenységek nyomon követésére.
Értesítések és alkalmazások:
Amikor okostelefonhoz csatlakozik, vagy függetlenül a SIM-kártyán keresztül, az okosórák [AS1] értesítéseket kaphatnak hívásokról, üzenetekről, e-mailekről és különféle alkalmazásokról. Gyakran támogatják az alkalmazások telepítését, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy személyre szabják órájukat az alkalmazásboltokból származó alkalmazások segítségével.
Elem élettartam:
Az akkumulátor élettartama változó, de ezeket az órákat úgy tervezték, hogy egyetlen töltéssel legalább egy teljes napot kibírjanak, még olyan funkciók folyamatos használata mellett is, mint a pulzusfigyelés és az értesítések.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Órák
 
Feladás dátuma: 2024.05.23
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Ékszer rovaton belül a(z) "K10 Smart Watch SIM-kártyás" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: