Betöltés...

Xiaomi Imilab W01 okosóra

Ár: 11.990 Ft

Xiaomi Imilab W01 okosóra
Xiaomi Imilab W01 okosóra, okoskarkötő, a korábbi Imilab órákkal ellentétben négyzet alakú kialakítás mely egy sportos, unisex kialakítást kölcsönöz. A fém óraházban egy 1,69" IPS érintőkijelző, ívelt 2,5D üveggel, és 240x280 pixeles felbontással került elhelyezésre az új aktivitásmérődben. Súlya mindössze 38 gramm, szinte észrevehetetlen lesz csuklódon a szilikon szíjnak köszönhetően.
Funkciói:-Pulzusmérés: optikai szenzoraival nem csak sportolás közben követheted nyomon a pulzusodat, de a nap 24 órájában, jóformán folyamatos (percenkénti) méréseken keresztül.-Alvásminőség figyelés: nem csak az számít, mennyit aludtál, fontos az alvás minősége is; a KW66 monitorozza a felületes és mély-alvással töltött időt, majd erről grafikont is készít az alkalmazáson belül.Napi lépésszám, megtett távolság és elégetett kalória: a beépített G szenzornak köszönhetően az óra nagy pontossággal számlálja a megtett lépések számát, az így megtett távolságot és az eközben elégetett kalóriát.-Multisport funkció: még ha csak hobbi szinten is sportolsz, érdekes visszanézni az edzések eredményét az alkalmazásból, akár a pulzusadatokon át, látni a fejlődést; ehhez elegendő kiválasztani a megfelelő sport profilt, és indulhat az edzés! (Nincs beépített GPS, ezért ha útvonalat szeretnél visszanézni, akkor a mobilodat magaddal kell vinned.)Támogatott mozgásformák: gyaloglás, futás, kerékpár, ugrókötél, tollaslabda, kosárlabda, foci, jóga, tenisz, hegymászás, baseball, amerikai foci, asztali tenisz.-Véroxigénszint mérés: megmutatja a vér oxigénfelvételi képességét, ami intenzív sportolás közben, az izmok terhelhetőségének hasznos mutatója.-Női egészség naptár: az alkalmazásban rögzített menstruációs és ovulációs adatokon keresztül követhető válik a periódus, sőt, akár emlékeztető is beállítható a különböző fázisokra.-Üzenetek/értesítések: hívás, SMS, e-mail, Messenger, Skype, Twitter, Viber, WhatsApp, WeChat és minden más olyan alkalmazás értesítéseit megjeleníti, illetve jelzi rezgéssel, melyek engedélyezve vannak a telefonon.-Hosszú üzemidő: A sok lehetőség ellenére az okosóra nagyon sokáig működik. Tartós akkumulátorral van felszerelve, amelynek kapacitása 220 mAh. Teljesen feltöltve normál napi használat mellett akár 5-7napig, alaphasználattal akár 15 napig is működhet. Mondjon búcsút, hogy túl gyakran kell töltenie készülékeit!
GloryFit: töltsd le az App Store-ból / Play Áruházból az angol nyelvű GloryFit alkalmazást, majd kapcsold be a mobilodon a GPS-t, valamint a Bluetooth-t -a telefon ilyenkor automatikusan felkínálja neked az elérhető eszközök listáját, de NE KATTINTS RÁ SEMMIRE! Indíts el az alkalmazást, majd azon belül, miután megadtad a profilhoz az adataidat (születési év, magasság, etc.) párosítsd az okosórát a telefonoddal.
A készüléket kizárólag számítógép USB, TV USB, illetve külső akkumulátorról töltsd. Ne használd a készüléket hálózati töltővel, mert a készülék meghibásodhat, erre a jótállás nem terjed ki.
Tecnikai paraméterek:Márka: Imilab (Xiaomi Eco Ág)Alakzat: négyzetMérete: 44,6*35*10,3mmSúly: 38gSzínek: feketeKijelző: TFT kijelzőKépernyőméret: 1,69 hüvelykKépernyőfelbontás: 240x280 pixelKompatibilis: Android és IOS operációs rendszerrelÉrzékelők: Pulzus érzékelő, G érzékelő, Bluetooth V5.0Multi-sport mód: 70 sport módPulzusmérő: IgenVéroxigén monitor: IgenNői egészségi állapot megfigyelése: IgenVízálló: 3 ATM vízállóTovábbi jellemzők: Mozgásszegény emlékeztető, Alvásfigyelő, Riasztás, Barométer, Fényerő beállítása ... stbAkkumulátor kapacitása: 220 mAhNormál használat: 5-7 napAz alkalmazás neve: GloryFitSzíj: szilikon

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Órák
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Ékszer rovaton belül a(z) "Xiaomi Imilab W01 okosóra" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: