Betöltés...

LED-es ébresztőóra , hanghatásokkal irányítható, fa borítású

Ár: 5.590 Ft

LED-es ébresztőóra , hanghatásokkal irányítható, fa borítású Ha egy modern stílusú, praktikus ébresztőórára lenne szükséged, akkor ne keress tovább!
Ez a LED kijelzővel és designos faburkolattal ellátott óra stílusos kiegészítője lesz a lakásodnak.A készülék mutatja az időt, dátumot, valamint a hőmérsékletet is, azonban személyre szabottan állíthatod be a kijelzési módokat.
De ez még nem minden, ugyanis az óra hanghatásokkal is irányítható! Tapsolj egyet vagy koppints az óra mellé és a kijelzője máris aktiválódik. Amennyiben zavaró a fénye, könnyedén kikapcsolható.Egyidejűleg három ébresztési időpont állítható be, az ébresztés egy perces hangjelzéssel történik.Tápellátása 4 db AA elemmel vagy a csomagolásban található USB töltő kábellel lehetséges.
Főbb jellemzők:
LED-es ébresztőóraSzemélyre szabható kijelzési módokKikapcsolható a kijelző, ha éjjel zavar az erős fény12/24 h időformátumÉbresztés 1 perces hangjelzésselEgyidejűleg három ébresztési időpontTápellátás: USB töltő kábel (tartozék) vagy 4xAA elem (nem tartozék)

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Órák
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Ékszer rovaton belül a(z) "LED-es ébresztőóra , hanghatásokkal irányítható, fa borítású" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: