Betöltés...

Esztétikus óratartó doboz, eco bőrből, 12 rekesszel, fekete

Ár: 5.990 Ft

Esztétikus óratartó doboz, eco bőrből, 12 rekesszel, fekete
Az UNIVERZÁLIS ékszerszervező nemcsak órák, hanem karkötők és egyéb ékszerek tárolására is kiváló, ezért tökéletes ajándékként egyaránt használható nőknek és férfiaknak egyaránt. Praktikus, minden belső térbe tökéletesen illeszkedik, és minden bizonnyal mindenki számára tökéletes lesz.
MÁGNESES RETESSZEL ZÁRVA
Egy fém retesz megakadályozza, hogy a szervező véletlenül kinyíljon, és a tartalma szállítás közben kiessen. Ékszerei biztonságban lesznek benne.
ESZTÉTIKUS ÉS ELEGÁNS
A részletekre odafigyeléssel készült tok, gyönyörűen bemutatva, és tökéletesen megjeleníti a tartalmát. A termék fekete ökobőrből készült, fehér varrással és világos, tökéletesen kontrasztos belsővel. A tok fedele átlátszó, ennek köszönhetően az óradoboz nem csak tárolásra és rendelésre, hanem a tartalom elegáns megjelenítésére is használható.
BIZTONSÁGOS BELÜL
A rendező belseje puha anyaggal bélelt, a párnáknak köszönhetően a tárolt kiegészítők védve vannak a karcolásoktól, mindegyik kivehető, ennek köszönhetően egyéb ékszereket is tárolhatunk ott, pl. karkötőket, medálokat, gyűrűk vagy fülbevalók. A rekeszeket magasabb falak választják el egymástól, ami megvédi a tárolt tartozékokat a nem kívánt érintkezéstől, ami károsodást okozhat.
MŰSZAKI ADATOK

Szín: fekete
Anyaga: eco bőr + velúr
Rekeszek száma: 12
Zárt szervező méretei (szélesség/hossz/magasság): 30/20,5/8cm
1 rekesz méretei (hosszúság/szélesség): 9,3/5 cm
Súly: 1,13 kg
Súly a csomagban: 1,29 kg



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Órák
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Ékszer rovaton belül a(z) "Esztétikus óratartó doboz, eco bőrből, 12 rekesszel, fekete" című hirdetést látja. (fent)