Betöltés...

Oprit X7 okosóra fehér

Ár: 6.690 Ft

Oprit X7 okosóra fehérNem csak sporthoz!A FitPro Watch X7 okosóra egyaránt kiválóan alkalmas aktív sportoláshoz multisport funkciójának köszönhetően vagy minden napos használatra egészség- és aktivitásmérő funkcióinak köszönhetően.
Egész napos aktivitásmérésFolyamatosan követheted naponta megtett lépéseid számát, az elégetett kalóriákat, a megtett távolságot, mely adatokat az alkalmazásban rögzítve statisztikát készíthetsz.
Vigyáz az egészségedre!A pulzusmérés mellett vérnyomásod és véroxigénszinted is mérheted, amelyet az alkalmazásban rögzíthetsz és napi/heti/havi statisztikát készíthetsz.
MultisportHogy az edzések alatt hatékonyabban mérd teljesítményed, válaszd ki a sportmódot: futás, gyaloglás, kerékpározás, túrázás
AlvásmonitorAz okosóra folyamatosan monitorozza alvásodat és elemzi minőségét, melyet napról-napra, hétről-hétre követhetsz az alkalmazásban.
Intelligens értesítésekA bejövő hívások- és SMS-ek jelzésén kívül az okosórán megkapod telefonod alkalmazásainak értesítéseit is.
Kreatív, egyedi óraszámlapokAz okosórában található alapértelmezett óraszámlapokon kívül számos kijelző design-t és egyedi óraszámlapot találsz az alkalmazásban és tölthetsz át az okosórára.
Beállíthatod saját fotódat háttérképként az okosóra kezdő kijelzőjére vagy az óraszámlap háttereként.
IP67 vízállóAz okosóra IP67 vízálló tanúsítvánnyal rendelkezik, használható esőben, kézmosás közben és korlátozott mértékben vízbemeríthető.
További hasznos funkció:KameravezérlőElvesztés figyelmeztetőKészülék keresésMozgás emlékeztetőZenevezérlésPontos idő/dátumBluetooth szinkronizálásRezgő funkcióEmlékeztető beállításA csomag tartalma:Oprit x7 okosóraUSB töltőkorong


























Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Órák
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Ékszer rovaton belül a(z) "Oprit X7 okosóra fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: