Betöltés...

Labradorit ásvány karkötő

Ár: 11.999 Ft

Az ásvány golyók gumira vannak felfűzve.



Amit a labradoritról érdemes tudnod:



Lelki gyógyhatás:

A labradorit összehangolja a fizikai és éteri testet, s nyilvánvalóvá teszi a spirituális célokat. Növeli a tudatos és a spirituális energiát földeli a fizikai testbe. Ez a kő erősíti a megérzést és az extraszensz képességeket, beleértve a "megfelelő időzítés" művészetét is; a tudattalanból üzeneteket hoz fel a felszínre, és megkönnyíti a megértésüket.



Testi gyógyhatás:

Szem és az agy segítője. Oldja a stresszt, szabályozza az anyagcserét. Gyógyítja: megfázás, köszvény, reuma, hormonegyensúlyt tart. Csökkenti a vérnyomást. Radionikus kezelésben hajszálpontosan megjelöli a rendellenesség okát.



Hozzárendelt mágikus hatás:

A színjátszó labradorit nagyon misztikus és védelmező kő, fényhozó. Erősíti a tudatot és az univerzális energiákkal teremt kapcsolatot. Eltéríti a nem kívánatos energiákat az aurától, és megelőzi az energiaszivárgást. Terápia alatt megakadályozza a negatív energiák kibocsátását. El tud vinni minket másik világba vagy más életekbe. Az ezoterikus tudás köve, segíti a beavatást a rejtélyekbe.



Csillagjegyei: Bak, Halak 



Csakrája: Koronacsakra, Torokcsakra, Szívcsakra



Nikkelmentes ékszer.

Egyedi tervezés alapján készült kézműves ékszer.

Amennyiben egyéni kérésed van, vagy nem találod, amit szeretnél, keress engem bátran.
 

 

Figyelem! Az ásványokat, kristályokat az őskor óta használják a test, a lélek és az érzelmek harmonizálására. Az ókori kultúrákban kifejezetten elterjedtek voltak. Az évezredek alatt számtalan tudás és tapasztalat gyűlt össze róluk. Ásvány ékszereink leírásánál a meghatározó szakirodalom alapján készült összegzések olvashatók. Fontos! Az ásvány ékszerek viselése, az ásványok és kristályok gyógyításban, alternatív terápiaként való használata nem helyettesíti a modern orvostudományt, a gyógyszeres kezelést. Betegség esetén az öngyógyítás helyett kérjük, forduljon szakemberhez!


Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Női
Termékek: Karkötők
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Ékszer rovaton belül a(z) "Labradorit ásvány karkötő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: