Betöltés...

Bőség és Harmónia Karkötő

Ár: 10.271 Ft

Az ametiszt a belső béke és harmónia kője, segít elcsendesíteni a gondolatokat és javítja az intuíciót. Az akvamarin a nyugalom és a tisztaság ásványa, segít kiegyensúlyozni az érzelmeket és erősíti a kommunikációt. A rózsakvarc a szerelem és a gyengédség köve, mely segít a szívcsakra megnyitásában. A tejkvarc pedig a tisztaság és a tiszta gondolkodás kője, segít elérni a lelki békét.

Az ékszer központjában egy szív alakú életfa medál található, mely a természet és az élet körforgását szimbolizálja. Az életfa az összeköttetést jelképezi a Föld és az ég között, és emlékeztet bennünket az örök életre és növekedésre.

Az ékszer két oldalán 2 db strasszgyűrű díszíti, amelyek eleganciát és ragyogást kölcsönöznek az ékszernek. Az ezüst színű részletek harmonizálnak a gyöngyökkel és az életfa medállal.

A karkötő mérete körülbelül 16 cm, ami tökéletes az átlagos női csuklóhoz. Kényelmes viseletet biztosít, és bármilyen öltözékkel stílusosan kombinálható.

Viselje a Bőség és Harmónia Karkötőt mindennap, hogy erőt és egyensúlyt hozzon az életébe. Hordozza a természet erejét és az érzelmeinek mélységét ezzel a különleges ékszerrel.

Méret: 16 cm
Szín: Több színű
Ásvány: Akvamarin, Ametiszt, Rózsakvarc, Tejkvarc
Típus: Sztreccses


Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Női
Termékek: Karkötők
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Ékszer rovaton belül a(z) "Bőség és Harmónia Karkötő" című hirdetést látja. (fent)