Betöltés...

Songmics 3 rétegű ékszerdoboz 2 fiókkal, fogantyúval, tükörrel, kulcszárral, 18x26x17, szürke

Ár: 19.763 Ft



Szín: szürke
Márka: Songmics
Anyaga: bőr bőr + közepes sűrűségű szálas keret + bársony
Stílus: Modern
Különleges jellemző: tükör, lakat, hordozható
Termék méretei: 18D x 26W x 17H centiméter
Alak: téglalap alakú

A cikkről
Különálló rekeszek, bársony zsebek, csapos fülbevalónyílások, gyűrűnyílások, órapárnák, oldalsó akasztók a gubancmentes nyakláncok felakasztásához - ez a 3 szintes ékszerdoboz tárolóhelyet kínál különféle ékszereinek.

Külön mini utazófedél: Ehhez az ékszerszervezőhöz egy mini utazási ékszerdoboz tartozik, amely tökéletes néhány darab magával viteléhez az utazásra. A mini tok tükörrel is rendelkezik.

Praktikus zár és fogantyú: Ez az ékszerdoboz 2 kulccsal zárható, hogy értékei biztonságban és kéznél legyenek; A fedél fogantyúja lehetővé teszi, hogy ékszerdobozát könnyedén magával vigye, ahová csak akarja.

Minőség: Sima PU felületek, masszív MDF test, puha bársony bélés, ügyes varrás - ez a zárható ékszerdoboz szilárd és tartós, hogy évekig elkísérje Önt.

Luxus ajándékötlet: Adja meg ezt a stílusos és jól elkészített ékszerszervezőt szeretteinek születésnapjukon vagy évfordulójukon, hogy meglepje őket! Vagy kényeztesse magát ezzel a bájos ékszerdobozzal – megérdemli!


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Ékszer rovaton belül a(z) "Songmics 3 rétegű ékszerdoboz 2 fiókkal, fogantyúval, tükörrel, kulcszárral, 18x26x17, szürke" című hirdetést látja. (fent)