Betöltés...

Fonott valódi bőr és nemes acél karkötő

Ár: 10.980 Ft

A fonott valódi bőr és nemes acél karkötő tökéletes választás azoknak, akik egyediségre és stílusra vágynak. Az elegáns, mégis letisztult kinézetű karkötő azonnal felhívja magára a figyelmet, és bármely öltözethez tökéletesen illik.



A karkötő páratlan minőségű, fonott valódi bőrből készült, amely tartósságot és kiváló komfortérzetet biztosít viselőjének. Az igényesen kidolgozott bőrfonatok exkluzív megjelenést kölcsönöznek a terméknek, és idővel egyre szebbé és patinásabbá válnak. A minőségi valódi bőr garantálja, hogy a karkötő hosszú távon is megőrzi eredeti állapotát.



A karkötő díszítése nemes acél elemekkel történik, amelyek fényes és rozsdamentes anyagból készültek. Ezek a részletgazdag elemek kiválóan kontrasztálnak a fonott bőrrel, és fokozzák a karkötő eleganciáját. Emellett az acél elemek tartósságot és ellenállóságot is biztosítanak a karkötőnek.



A könnyen rögzíthető kapocsnak köszönhetően nem csúszik le a kézről, így nyugodtan viseletbe veheted akár egész nap vagy éjszaka.



Ez a fonott valódi bőr és nemes acél karkötő azonnal feldobja minden öltözetedet, legyen az elegáns vagy hétköznapi. Tökéletes ajándék lehet barátoknak, családtagoknak és szeretteidnek, akik értékelik az egyedülálló és kifinomult ékszereket. Tedd megvéhetetlenné stílusod egy ilyen exkluzív karkötővel!

Valódi bőrből készült több soros karkötő rozsda mentes mágnee csattal



Elegánsabb kifinomultabb stílust képviseli, így a mindennapi viseletbe és a dolgos hétköznapokba is tökéletesen beilleszthető

Egy klasszikus óra mellett minden outfitet feldob



hossza: 23 mc

szélessége: 1,6 cm

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Férfi
Termékek: Karkötők
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Ékszer rovaton belül a(z) "Fonott valódi bőr és nemes acél karkötő" című hirdetést látja. (fent)