Betöltés...

316L acélból készült köldök piercing, ródium bevonattal - méh motívum, fej és szárnyak cirkóniákkal díszítve - A piercing színe: Arany

Ár: 3.895 Ft

A 316L acélból készült köldök piercing egy ívelt, sima banángyűrűből áll, amelyet egy vékony szirmú kis virág zár le. A virágot a tetején egy apró, tiszta kerek cirkónia díszíti. A piercing díszítő része egy apró csápokkal rendelkező méhből és egy bordázással díszített testből áll. A méh fejét egy tiszta cirkónia díszíti a foglalatban. A méh szárnyai könnycsepp alakúak, csiszolt tiszta cirkóniákkal, amelyek tüskékbe vannak beágyazva. A piercing felülete ródiummal van bevonva.Vastagság: 1,6 mmHossz: 10 mmVirág mérete: 5 x 5 mmMéh mérete: 15 x 10 mmEgy darabra megadott ár.A ródiummal bevont felület garantálja az ékszerek hosszabb élettartamát, nagyobb ellenállóképességet, nagyobb fényt, rozsdásodást és külső behatásokkal szembeni ellenállást. 

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Testékszerek
 
Feladás dátuma: 2024.05.21
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Ékszer rovaton belül a(z) "316L acélból készült köldök piercing, ródium bevonattal - méh motívum, fej és szárnyak cirkóniákkal díszítve - A piercing színe: Arany" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések