Betöltés...

Sebészeti acél köldök piercing - ragyogó virág, kristálytiszta és rózsaszín cirkóniák, többféle színben - A piercing színe: Ezüst

Ár: 5.800 Ft

Sebészeti acél köldök piercing, amely szára az egyik oldalon karmos foglalatba zárt kristálytiszta cirkóniakőben, a másik oldalon tokos foglalatba zárt kristálytiszta kerek cirkóniakőben végződik. A piercing alsó részén ragyogó virág függ. A virág közepét kristálytiszta kerek cirkóniakő díszíti. A szirmokat rózsaszín szögletes cirkóniák és kristálytiszta búzaszem forma cirkóniák alkotják. A cirkóniákat fényes karmok tartják. Az arany- és rézszínű piercing 14K arannyal futtatott, az ezüstszínű felülete ródiummal kezelt.Szélesség: 1,6 mmHossza: 10 mmA cirkóniakő és a foglalat átmérője: 5 és 7 mmA medál méretei: 18 x 18 mmTöbbféle színben.Az ár egy darabra érvényes.A ródium bevonat az ékszer tartósságát, szilárdságát, ragyogását hivatott biztosítani, valamint ellenállóképességét a rozsdásodással és a környezeti hatásokkal szemben.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Testékszerek
 
Feladás dátuma: 2024.05.21
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Ékszer rovaton belül a(z) "Sebészeti acél köldök piercing - ragyogó virág, kristálytiszta és rózsaszín cirkóniák, többféle színben - A piercing színe: Ezüst" című hirdetést látja. (fent)