Betöltés...

Springos tükrös Ékszerdoboz #zöld

Ár: 8.890 Ft

Az ékszerdobozzal kényelmesen és biztonságosan tárolhat különféle gyűrűket, láncokat, karkötőket, brossokat és egyéb kiegészítőket. Az általunk bemutatott ékszerdobozban minden kiegészítőnek meglesz a maga helye.

Az ékszerdobozzal kényelmesen és biztonságosan tárolhat különféle gyűrűket, láncokat, karkötőket, brossokat és egyéb kiegészítőket. Az általunk bemutatott ékszerdobozban minden kiegészítőnek meglesz a maga helye. Az általunk kínált velúr ékszerdoboz számos rekesszel rendelkezik, amelyekben értékes tárgyakat válogathat össze. A betétek egymásra vannak helyezve, ami helyet takarít meg. Az egyik betét a gyűrűk tárolására szolgál, a többi az Ön igényei szerint használható. A fedél belső oldalán egy zsebet és három kampót helyeztünk el. A palackzöld doboz tökéletesen harmonizál az arany csavarral és a retro fogantyúval. A szervező kicsi, így utazáshoz tökéletes. Otthon érdemes komódon, fésülködőasztalon kitenni. Az ékszerdoboz: - Segít az ékszerek válogatásában, így könnyen megtalálhatja a szükséges kiegészítőket.
- Fogantyúja van, amely lehetővé teszi a szabad szállítást.
- Három szintet tartalmaz, amelyek segítenek tökéletesen elrendezni a helyet a csomagtartóban. Paraméterek: - Anyaga: velúr
- Szín: üvegzöld, óarany
- A zárt doboz mérete: 12x12x12cm
- Zárás: retro csavar
- Továbbá: tükör, retro stílusú hordozó fogantyú Belső: - felső polc: 12 hely 4,5 cm hosszú fülbevalóknak és gyűrűknek
- középső polc: 9 rekeszes 3x3 cm méretű
- alsó polc: 2 rekeszes, méretei 4,5x10 cm
- 8 x 8 cm méretű tükör
- Mérettűrés + -5%

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Ékszer rovaton belül a(z) "Springos tükrös Ékszerdoboz #zöld" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: