Betöltés...

Gravírozható szív acél medálos ónix ásvány karkötő

Ár: 5.999 Ft



Ez a karkötő a Te kérésedtől lesz személyes! 

Ezt az egyedi ásvány karkötős ajándékötletünket 8 mm-es ónix ásványgyöngyök alkotják,
valamint egy szív alakú 10×11 mm-es méretű szolidan elegáns acél medál is díszíti,
ami mindkét oldalán gravírozható.

Rákerülhet gyermeked neve, vagy akár a nagymama részére az unokáé. Kérhetsz rá például monogramot, dátumot, apró grafikát, ami számodra vagy a megajándékozott számára fontos. Lehet búcsúajándék az osztályfőnöknek vagy óvónőnek: akár az óvodai jelet vagy a csoport nevét is rá tudjuk gravírozni. Más ötleted van? Állunk elébe, keress minket bátran! 

A nemesacél más néven orvosi fém medál, és medáltartó nem allergizál, ezért fémre érzékenyeknek is bátran ajánljuk. Mindemellett az acél medál nagyon strapabíró, nem kopik, nem színeződik el, rendkívül hosszú ideig megőrzi eredeti szépségét.


Amit az ónixról érdemes tudnod:
Az ónix általában fekete, néha előfordulhat fehér, szürkés csíkozódással is.

Lelki gyógyhatása:
Az ónix egy védelmező kő, amely a negatív energiák ellen véd. Csökkenti a befolyásolhatóságunkat, növelve így az önbizalmunkat, egészséges egónkat. Egyensúlyba hozza a külsőnket és belsőnkkel, így magabiztosabban mozoghatunk a világban, stabilitást, ellenálló képességet, kiegyensúlyozottságot biztosítva ezáltal. Bánat és melankólia esetén is hatásos.

Testi gyógyhatás:
Erős hatással van az agy tevékenységére, javítja a koncentrációt, de használhatjuk Alzheimer-kór és epilepszia ellen is. Hat a fülre és azok betegségeire, mint pl. fülgyulladás, - fájás, -zúgás, hallásromlás. Szintén hatásos látásgyengeség ellen is. Erősíti az immunrendszert.

Hozzárendelt mágikus hatás:
A legtöbb népnél a fekete ónix védelmező kőként szolgált a rontások, fekete mágia ellen. Sokan ma is negatív energiák elleni védelemre használják.

Csillagjegyei: Nyilas, Bak, Vízöntő

Csakrája: Gyökércsakra


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Karkötők
 
Feladás dátuma: 2024.05.04
Eddig megtekintették 58 alkalommal

Ékszer rovaton belül a(z) "Gravírozható szív acél medálos ónix ásvány karkötő" című hirdetést látja. (fent)