Betöltés...

Fluoreszkáló 100 részes szalmaszál, szívószál sátor építőkészlet ponyvával

Ár: 3.890 Ft

























Fluoreszkáló 100 részes szalmaszál, szívószál sátor építőkészlet ponyvával 



A kreatív szalmaszálas építőjáték a legjobb választás a gyermekek számára. A készlet biztonságos szórakozást nyújt, amely fejleszti a gyermek képességeit.  A játék így nem csak érdekes szórakozás, hanem egyben tanulás is. A blokkokat úgy tervezték, hogy a játék serkentse a gyermek kreativitását, és minden alkalommal egyformán vonzó legyen - a készlet lehetővé teszi különböző szerkezetek létrehozását, a lehetőségeknek csak a fantázia szab határt.









100 + 1 építőelem - a készlet 64 fluoreszkáló szívószálat és 36 gömb alakú csatlakozót tartalmaz 3 színben (zöld, narancssárga és kék), valamint egy zöld színű sátorponyvát. Az építőelemek szabadon variálhatók, így szinte végtelen számú összeépítési lehetőséget biztosít. Az egész készletet egy műanyag betéttel ellátott kartondobozban található, amely rekeszekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a rendet a készlet tárolása és szállítása során.



Számtalan lehetőség - a blokkokból sok építmény összeépíthető, például sátor, 
melyhez a mellékelt ponyva használható, de építhető belőle alagút, vagy egyéb más épület is. Az idomok összeszerelése egyszerű, de közepes erőt igényel. Mindezt azért, hogy az elkészült építmény stabil és erős legyen. Nézd meg tehát, hogy tudsz-e segíteni gyermekednek az összeszerelésben! A csomag tartalmaz néhány mintát, melyek inspirációként szolgálhatnak az építés során.



Szórakoztató készségfejlesztés - A blokkok kreatív összeépítési módjai befolyásolják gyermeke fejlődését, fejlesztik a kézügyességet és serkentik a képzelőerőt, miközben nagyszerű szórakozást nyújtanak a kicsi számára. Játék közben a gyermek a koncentrációt és a szemkoordinációt is gyakorolja. Ajándéknak is kiváló, 3 éves kortól ajánljuk.



Fluoreszkáló szalmaszálak - a zöld színű szálak fluoreszkálnak, így ez elkészült szerkezet a sötétben még különlegesebb élményt nyújt a gyermek számára. 








Tulajdonságok:



Végtelen számú összeépítési mód
Fejleszti a kézügyességet, koncentrációt, képzelőerőt 

Fluoreszkáló szalmaszálak a még nagyobb élményért
Színes csatlakoztató idomok: zöld, narancs, kék
Sátorponyva színe: zöld
Szalmaszálak méretei: 31 x 0,5 cm
súly: 0,557 kg


A csomag tartalma:



64 szalmaszál - szívószál
36 csatlakozó idom
sátorponyva
Inspirációként szolgáló megépíthető épületminták



























Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.10.23
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Fluoreszkáló 100 részes szalmaszál, szívószál sátor építőkészlet ponyvával" című hirdetést látja. (fent)