Betöltés...

Földbe sülyesztett trambulin 244 x 366 cm

Ár: 288.900 Ft

VirtuFit Földbe sülyesztett trambulin 244 x 366 cm leírása
A VirtuFit Földbe sülyesztett trambulin egy gyönyörű, kiváló minőségű trambulin extra biztonsággal. Ennek a nagy trambulinnak az alját a földbe kell sűllyeszteni, így az ugróterület magassága megegyezik a körülötte lévő térrel. Ezáltal a trambulin elérhetőbbé, biztonságosabbá és vonzóbbá válik.
Dióhéjban a trambulinról:

Maximális terhelhetőség 150 kg
Víz és UV álló
Erős keret 50 mm átmérőjű csövekkel
Biztonságos belső kialakítás
Erős biztonsági hálóval felszerelve

Ugrás kicsiknek és nagyoknak
A trambulinozás szórakoztató a gyerekeknek, de természetesen a felnőtteknek is. Az ugrás lehetővé teszi számodra, hogy jól érezd magad, miközben egyszerre dolgozol a kondíciódon és a kalóriaégetésen. Gyerekek számára ez is tökéletes módja annak, hogy energiát veszítsenek és jól érezzék magukat.
Biztonságos föld alatti trambulin
A VirtuFit Premium földbe süllyesztett trambulin nagyon biztonságos, köszönhetően a földbe épített képességének. A trambulin ugrófelülete jóval lejjebb van, így a gyerekek sem esnek messzire, ha mellé ugranak. Mászni is sokkal könnyebb rajta. A lépések hiánya kevesebb esést jelent, és sokkal könnyebben hozzáférhetővé teszi a trambulint a kisebb gyermekek számára.
Trambulin prémium biztonsági betétekkel
Természetesen ehhez a földbe épített trambulinhoz biztonsági párnák is tartoznak, amelyek extra védelmet nyújtanak esés vagy rossz ugrás esetén. A 30 cm széles biztonsági betétek fekete PVC-ből készültek, fehér részletekkel. A többi prémium trambulinhoz hasonlóan a biztonsági betétek vastagsága legalább 25 mm.
Víz és UV álló
A víz- és UV-álló anyagoknak köszönhetően nem okoz gondot hosszabb ideig kint tartani ezt a trambulint. Legyen szó esőről, szelről vagy napsütésről, a prémium minőségű földbe épített trambulin minden időjárási körülménynek ellenáll. Ennek a trambulinnak az alapja 50 mm és 38 mm átmérőjű, 1,5 mm és 1,2 mm vastagságú acél vázrészekből áll. A rugókhoz hasonlóan ezek a keretrészek is horganyzottak, így a trambulin ellenáll a rozsdának és a korróziónak.
Opcionális trambulin tartozékok
A Virtufit Premium földbe épített trambulin további kiegészítőkkel bővíthető. Gondoljon például egy védőburkolatra, amely még jobban megvédi a trambulint az időjárás viszontagságaitól. Extra védőbetétek is kaphatók. Ezek néhány év elteltével helyettesíthetik a jelenlegi biztonsági betéteket. Így a trambulin biztonsága és megjelenése optimális marad.
Biztonság és tanúsítványok
A lehető legbiztonságosabb ugrálási élmény garantálása érdekében minden VirtuFit trambulint alaposan teszteltek és tanúsítottak. A trambulinokat az európai irányelvek szerint tesztelték, és megfelelnek a következő vizsgálati kritériumoknak:

EN71-1
EN71-2
EN71-3
EN71-14

VirtuFit Földbe sülyesztett trambulin tulajdonságai



Trambulin szélének színe
Fehér - Fekete


Színek
Fekete


Méretek (HxSzxH)
244 x 366 x 20 cm


Csomagolás méretei (HxSzxM)
doboz 1: 134 x 74 x 11 cm - doboz 2: 146 x 42 x 23 cm


Bemeneti magasság
20cm


A trambulin szélének vastagsága
25 mm


A keret vastagsága
1,5 mm


Keret magassága
20 cm


Átmérő
244 x 366 cm


Ugrószőnyeg átmérője
195 x 317 cm


Keret átmérője
50 mm


Súly csomagolással együtt
55,5 kg


Termék súlya


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Sportfelszerelési termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.10.10
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Földbe sülyesztett trambulin 244 x 366 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: