Betöltés...

Jump Pro Deluxe Trambulin biztonsági hálóval - 305 cm

Ár: 272.900 Ft

VirtuFit Jump Pro Deluxe Trambulin biztonsági hálóval - 305 cm leírása
A VirtuFit trambulin biztonsági hálóval a legjobbak közül a legjobbat kínálja, ha ugrásélményről van szó. A VirtuFit trambulinnak ez a változata nem csak erős és nagy, de a kivitelben is igazi nyerő.

Gyermekeknek és felnőtteknek
Akár saját magának, akár gyermekeinek vásárol trambulint; A VirtuFit Jump Pro Deluxe mindenki számára megfelelő. Javítsa állapotát mindennap ugrálva, vagy helyezze el a kertjében a gyerekek szórakoztatására. A Jump Pro Deluxe teherbírása nem kevesebb, mint 150 kg, így egyszerre több gyerek is ugrálhat rajta.
Trambulin stílusos kialakítással
A trambulin nagy méretű, és azonnal felkelti a figyelmet, ha a kertben helyezi el. Szóval jó, ha a trambulin jól néz ki. Ezt figyelembe vették a VirtuFit Jump Pro Deluxe tervezési folyamata során. A trambulin stílusos fekete külsővel rendelkezik, és jól kidolgozott. A keret, a lépcsők és a biztonsági hálócsövek szintén fekete színűek és tartós porbevonattal rendelkeznek.
Víz-, UV- és rozsdaálló
A trambulin anyaga víz- és UV-álló. Ezért nem jelent problémát a trambulint hosszabb ideig a szabadban tartani. Ezenkívül az 1,2 és 1,5 mm acélvastagságú és 2,5 és 3,8 cm átmérőjű keretelemek horganyzottak és fekete porbevonattal vannak ellátva. Ez megvédi ezeket az alkatrészeket a rozsdától és a korróziótól. Legyen szó esőről, szélről vagy napsütésről, a VirtuFit Jump Pro Deluxe minden időjárási körülménynek ellenáll.
Trambulin biztonsági hálóval
A VirtuFit Jump Pro Deluxe trambulin alapfelszereltsége egy biztonsági háló. Üvegszálas konstrukciójának köszönhetően ez a háló szorosan megfeszül az ugrási területen, és megakadályozza az eséseket. A háló magassága 180 cm, ami a magasugráshoz is biztonságot nyújt. A könnyű be- és kiszállás érdekében a biztonsági háló dupla cipzárral rendelkezik, amely mindkét oldalról nyitható.
Kopásálló védőperem
Az ugrófelület sérüléseinek és sebeinek elkerülése érdekében a fémrugókat strapabíró biztonsági él borítja, amely extra csillapítást biztosít esés vagy rossz ugrás esetén. Ez a 26 cm széles biztonsági él fekete PVC-ből készült, és 2 cm vastag hab töltettel rendelkezik.
Erős léptekkel
A biztonságos be- és kilépés érdekében a VirtuFit Jump Pro Deluxe lépcsőkkel érkezik. Ez a lépcső szilárd és erős, acélból készült, műanyag lépcsőkkel.
Extra trambulin kiegészítők
Ez a VirtuFit trambulin igény szerint tovább bővíthető. Az olyan kiegészítők, mint a trambulinrögzítő készlet, a trambulinszoknya, a cipőtároló rekesz, a kosárlabdagyűrű vagy a trambulinvédő huzat opcionálisak.
Biztonság és tanúsítványok
A lehető legbiztonságosabb ugrálási élmény garantálása érdekében minden VirtuFit trambulint alaposan teszteltek és tanúsítottak. A trambulinokat az európai irányelvek szerint ellenőrzik, és megfelelnek a következő vizsgálati kritériumoknak:

EN71-1
EN71-2
EN71-3
EN71-14


VirtuFit Jump Pro Deluxe Trambulin tulajdonságai



Trambulin szélének színe
Fekete


Színek
Fekete


Méretek (HxSzxH)
305 x 305 x 256 cm


Csomagolás méretei (HxSzxM)
doboz 1: 160 x 45 x 16 cm - doboz 2: 112 x 42 x 14 cm


Bemeneti magasság
65cm


A trambulin szélének vastagsága
20mm


A keret vastagsága
1,2 mm


Keret magassága
65cm


Átmérő
305 cm


Ugrószőnyeg átmérője
263cm


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Sportfelszerelési termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.10.10
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Jump Pro Deluxe Trambulin biztonsági hálóval - 305 cm" című hirdetést látja. (fent)