Betöltés...

Fenyő színű fa polc kisautók, Matchbox tárolására, 90 rekeszes, 78.5 x 50 x 4,5 cm

Ár: 14.990 Ft













Fenyő színű fa polc kisautók, Matchbox tárolására, 90 rekeszes, 78.5 x 50 x 4,5 cm 



A kisfiúk kedvenc időtöltése gyakran a játékautókkal való játék. Egy gyerekszobában elég sok ilyet lehet találni, különösen, ha gyermekünk autókat gyűjt. A polc lehetővé teszi az autómodellek és más gyűjtemények helytakarékos, rendezett tárolását.









Rend a szobában - A polc okos megoldás és egyben tematikus kiegészítője a szobának. Ennek köszönhetően a gyerekek vagy éppen a gyűjtők örömmel tartják rendben értékes gyűjteményüket. Könnyen megtalálják az egyes játékautókat, egyéb modelleket anélkül, hogy a padlón lévő kupacukban, fiókokban, gyűjtődobozokban kotorásznának.



Variálható rekeszek - A válaszfalak 3 mm-es rétegelt lemezből készültek, amik szabadon eltávolíthatók és módosíthatók. A rekeszek méretét saját maga alakíthatja ki, amire éppen szüksége van.



Egyszerű összeszerelés - Az általunk kínált polc falra szerelhető. A polc komódra vagy íróasztalra is elhelyezhető. A mini könyvespolc tartozéka egy rögzítőkészlet és két kampó a falra akasztáshoz.



Számtalan lehetőség - A polc 90 rekesszel rendelkezik, ezért nagyon praktikus megoldás az autók rendszerezésére, vagy egyéb kisméretű tárgyak áttekinthető tárolására. Ezenkívül gyönyörű szobadíszítés is. Minden gyermek örülni fog neki .


Tulajdonságok 




90 rekesz
Rekesz mérete: 4 x 9,3 x 4 cm
Szabadon variálható tárolók
Fenyő szín
Anyag: rétegelt lemez
Méretek: 78.5 x 50 x 4,5 cm
Súly: 2,75 kg


A csomag tartalma



90 rekeszes tárolópolc
szerelőkészlet





















Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.09.28
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Fenyő színű fa polc kisautók, Matchbox tárolására, 90 rekeszes, 78.5 x 50 x 4,5 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: