Betöltés...

Fascial Gun – többfunkciós vibrációs masszázspisztoly LED kijelzővel – hatékony fájdalomcsillapítás és mélylazítás (BBV)

Ár: 10.490 Ft

Fedezd fel a fájdalomcsillapítás és a mélylazítás új dimenzióját a Fascial Gun masszázspisztollyal! Ez a professzionális izommasszírozó ideális megoldást kínál az izomfájdalmak csökkentésére, a vérkeringés javítására és az ízületi fájdalmak enyhítésére, különösen kemény edzés vagy hosszabb fizikai munka után. Nemcsak profi sportolók, hanem szklerózis multiplexben, ízületi gyulladásban és izomsorvadásban szenvedők számára is kiváló választás. A Fascial Gun innovatív vibrációs terápiát alkalmaz, amely az egyes masszázs elemek precíz amplitúdóját, rezgési frekvenciáját és nyomatékát kombinálja. Ennek eredményeként hatékonyan célozza meg az inakat, izomszöveteket és fascia belső rétegeit, miközben minimális kényelmetlenséget okoz. Az ergonomikus, pisztoly alakú kialakításának köszönhetően a masszírozó kényelmesen illeszkedik a kézbe, így könnyedén használható különböző izomcsoportok kezelésére. A készlet 6 különböző fúvókát tartalmaz, amelyek specifikus célzott masszázst biztosítanak a lábak, fenék, hát, mellkas, csukló és boka számára. A Fascial Gun 6 sebességfokozattal rendelkezik, lehetővé téve a személyre szabott élményt: 1. fokozat: 1800 ford./perc – izomaktiválás 2. fokozat: 2100 ford./perc – izomlazítás 3. fokozat: 2400 ford./perc – tejsav felosztás 4. fokozat: 2700 ford./perc – relaxáció 5. fokozat: 3000 ford./perc – mélymasszázs 6. fokozat: 3200 ford./perc – professzionális üzemmód A masszázs kezelés optimális időtartama körülbelül 15 perc, és a készülék beépített akkumulátorral működik, így bárhol és bármikor használhatod. A csomag tartalmazza magát a masszázs pisztolyt, a 6 fúvókát, valamint a töltő kábelt, hogy mindig készen állj a fájdalomcsillapításra és a relaxációra. Jellemzők: Masszázsfej száma: 6 Masszázs típusa: ütős vibráció Célzott területek: karok, lábak, lábfejek, térdek, alsó hát, boka, nyak, fej, vállak, has Tápellátás: akkumulátor Felhasználási terület: háztartás Élvezd a fájdalomcsillapítást és a mélylazítást a Fascial Gun masszázspisztollyal, amely segít visszanyerni az energiádat és megkönnyíti a mindennapjaidat.

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.09.27
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Fascial Gun – többfunkciós vibrációs masszázspisztoly LED kijelzővel – hatékony fájdalomcsillapítás és mélylazítás (BBV)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: