Betöltés...

Akupresszúrás szőnyeg 2 db masszázsgolyóval és hordtáskával, 115 x 45 x 2 cm

Ár: 11.590 Ft




























Akupresszúrás szőnyeg 2 db masszázsgolyóval és hordtáskával,  115 x 45 x 2 cm 



Az intenzív masszázsból származó jó érzés felbecsülhetetlen azok számára, akik tudatosan törődnek az egészségükkel. Akupresszúrás szettünk lehetővé teszi, hogy önmaga végezzen olyan gyakorlatokat, amelyek javítják a keringést, és enyhíthetik a fájdalmat és más panaszokat. 









Komplett készlet - A készletünk tartalmaz mindent, amire szüksége lehet, mindezeket egy praktikus hordtáskában! Található benne egy nagy méretű akupresszúrás szőnyeg,  115 x 45 x 2 cm, egy nagy és vastag akupresszúrás párna 30 x 30 x 11 cm, valamint 2 labda masszázstüskékkel.



Speciálisa tervezett masszírozó tüskék - a tüskék HIPS anyagokból készültek. Egyszerű forma jellemzi őket. Élesek, de viszonylag finoman hegyes kialakításuknak köszönhetően, csak annyira szúr, hogy az biztonságos legyen a bőr számára . Egy masszázsrózsán akár 27 tüske is található, a szőnyegen és a párnán összesen 13 743 nyomáspont van. A tüskék által kifejtett nyomás javítja a vérkeringést az egész testben és fokozza a nyirokáramlást . Ezért ne aggódjon a piros bőr és a gödröcskék miatt a használat után, mert ez a szervezet természetes reakciója. 




Élvezze az akupresszúra előnyeit még ma! - Csökkenti a hát, a nyak, a váll, a csípő és az ízületek fájdalmát; javítja a keringést és az emésztést; növeli az energiaszintet. Ellazít,  ellazítja az izmokat és az ízületeket; csökkenti az izomfeszültséget; minimalizálja a fejfájást; csökkenti a vérnyomást; növeli az endorfinszintet és a pozitív hozzáállást; növeli az oxigénbevitelt; javítja az alvást és enyhíti az álmatlanságot.



Praktikus hordtáska - Egyszerűen magával viheti a komplett készletet, ehhez nem kell mást tennie, csupán tekerje össze a szűnyeget, és csomagolja be egy kényelmes húzózsinórral és tartós pánttal ellátott táskába . Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy bárhová magával vigye. Tökéletes megoldás például az edzőterembe járáshoz, utazáshoz.








Tulajdonságok:



Szín: fekete és arany
Anyag: pamut, vászon, HIPS, ABS szivacs, 210D oxford szövet, PP
A tüskék száma a rozettán, masszázsrózsaán: 27
Rozetták, masszázsrózsák száma a szőnyegen: 414 

Nyomáspontok száma a szőnyegen: 11178
A párnán lévő rozetták száma: 95
A párnán lévő nyomáspontok száma: 2565
A labdán lévő tüskék száma: 122
Szőnyeg méretei: 115 x 40 x 2 cm
Párna méretei: 30 x 30 x 11 cm
Masszírozógolyó átmérője: 6,5 cm
A készlet súlya: 1,2 kg


A csomag tartalma:



Nagy méretű akupresszúrás szőnyeg
Akupresszúrás párna
2 db masszírozó labda
Hordtáska






























Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.09.25
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Akupresszúrás szőnyeg 2 db masszázsgolyóval és hordtáskával, 115 x 45 x 2 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: