Betöltés...

Túrabotok kiegészítőkkel 2 db

Ár: 11.990 Ft


ÁLLÍTHATÓ  -a túrabotok hosszának egyszerű és kényelmes beállítása 110-130 cm tartományban, külső rögzítéssel - a fogantyú alatti karral. A 110 és 130 cm közötti látható skála lehetővé teszi, hogy pontosan beállítsa a túrabotok hosszát a használója magasságához és a terepviszonyokhoz . A 4 szegmens egyedi kialakítása, amelyekben az egyes részek kábelekkel vannak összekötve, rendkívül merevvé és tökéletesen működőképessé teszi a rudakat. A szegmenscsatlakozásoknál a láncszemek műanyag borításúak, ami további tartósságot és merevséget biztosítanak. Összeszerelés után minden túraboton állítható kapocs található a szegmensek összekötésére, hogy megóvhatja őket a sérülésektől.  



ERGONÓMIKUS - A túrabotok  puha és ergonomikus EVA habból készült fogantyúk, amelyek hosszú távú használat során is kényelmet biztosítanak . A fogantyú alatti hosszú csúszásmentes rész ideális a túrabot mászás közbeni megtartásához, ami tovább növelheti a kényelmet. A FastFit gyorsbeállítású pántok lehetővé teszik, hogy a hosszát a csukló kerületéhez igazítsa.     



TARTÓS–  a legjobb minőségű alumíniumból készült, a túrabotok rendkívül tartósak és ellenállhatnak a sérüléseknek. Ugyanakkor megtartják alacsony súlyukat, ami döntő fontosságú a hosszú túrák során. Egy rúd mindössze 316 grammot nyom! A szilárd felépítés minden körülmények között megbízhatóságot biztosíthat. 



PRAKTIKUS -  A készlet ütéscsillapító végeket tartalmaz, amelyek védik a hegyeket kemény felületen, például betonon vagy aszfalton való járás során, és megakadályozzák az oszlopok elcsúszását különféle felületeken (sár, hó). Ez sokoldalúvá teszi a túrabotokat, és különféle ösvényeken és felületeken használható. A készlet szövethuzatba van helyezve , húzózsinórral és dugóval . A zsinór hosszú, és például hátizsákra rögzíthető. 
TULAJDONSÁGOK:



fekete színű
Anyag: alumínium ötvözet, EVA + poliészter, volfrámacél, poliészter, PP
154-196 cm magas emberek számára készült
típusa: összecsukható
3 féle tipp: aszfaltra, sárra, hóra
állítható: igen
karszalagok: igen
állítható rúdhossz: 110 - 130 cm
súlya: 0,632 kg
készlet súlya: 0,736 kg
TARTALOM:



2 bot
3 féle botvég
tok




Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Túra, hegymászó, futó felszerelés
 
Feladás dátuma: 2024.09.12
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Túrabotok kiegészítőkkel 2 db" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: