Betöltés...

EasySPA jakuzzi vízkezelő csomag

Ár: 16.390 Ft

EasySPA jakuzzi vízkezelő csomag



Vízkezelő csomag masszázsmedencékhez


A Pontaqua EasySPA vegyszercsomagja 12 hétre elegendő egy átlagos masszázsmedencéhez. Használata egyszerűbb, mint eddig bármilyen masszázsvegyszer mixé:
A masszázsmedence feltöltése után az induló tasakot kell a vízbe önteniA víz átforgatás után az első heti tasakot öntsd a vízbeEzután hetente egy heti tasakot kell a vízbe önteniHa elfogytak a tasakok, jöhet a záró vegyszer, majd átforgatás után a leengedés és a vízcsere.A víz kémiai jellemzőit nem szükséges mérni, a vegyszercsomagot úgy tervezték meg a Pontaqua vegyészei, hogy mindig a megfelelő értékhatárokon belül tartsák a vizet.
A vegyszerek kombinációja egyszerre fertőtlenítenek és gátolják az algásodást, miközben nem irritálják a szemet és a bőrt.
A Pontaqua EasySPA épített és felfújható masszázskádakhoz is használható.
Eljött a gondtalan masszázsmedence használat ideje. Egyetlen vegyszercsomag, amivel időt, pénzt és energiát spórolhatunk meg, miközben a víz átlátszó tiszta és kórokozóktól mentes lesz 12 hétig.
Egy jakuzzi vízkezelése még sosem volt ilyen egyszerű.
Csomag tartalma:
1 tasak AQUALUX A induló mix: aktív oxigénes fertőtlenítőszer, védi az uszodavíz tisztaságát a baktériumok, gombák, algák ellen.12 tasak AQUALUX A heti mix: klórmentes, szagtalan, nem ingerli a szemet, nyálkahártyát.1 tasak CLEAR SPA tisztító mix: tisztítja medencéjét még a nehezen hozzáférhető helyeken is.+1 AJÁNDÉK HABNEX habzásgátló folyadék
INDULÓ VEGYSZER
AQUALUX A
Alkalmazása: A medence feltöltése utána adjuk a tasak tartalmát a vízhez, míg a vízforgatás üzemel.
Figyelmeztető mondatok:
H271: Tüzet vagy robbanást okozhat; erősen oxidáló hatású. H314: Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz. H317: Allergiás bőrreakciót válthat ki. H335: Légúti irritációt okozhat.
Az óvintézkedésre vonatkozó mondatok:


P220: Ruhától/éghető anyagtól távol tartandó/tárolandó. P261: Kerülje a por belélegzését. P280: Védőkesztyű/védőruha/szemvédő/arcvédő használata kötelező. P303+361+353: HA BŐRRE (vagy hajra) KERÜL: Az összes szennyezett ruhadarabot azonnal el kell távolítani/le kell vetni. A bőrt le kell öblíteni vízzel/zuhanyozás. 304+340: BELÉLEGZÉS ESETÉN: Az érintett személyt friss levegőre kell vinni és olyan nyugalmi testhelyzetbe kell helyezni, hogy könnyen tudjon lélegezni. P305+P351+P338: Szembe kerülés esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása.


Garancia: 1 év
Fizetési mód: utánvét

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.08.22
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "EasySPA jakuzzi vízkezelő csomag" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: