Betöltés...

ELBA SUPERIOR fémvázas medence szett 366 x 100 cm

Ár: 76.990 Ft

ELBA SUPERIOR fémvázas medence szett 366 x 100 cm
A superior medencék új, erősebb és tartósabb rozsdamentes acélszerkezetet kaptak, és az összeállítás szerszámigénye minimális. Megfelelő karbantartással évekig a család kedvenc medencéje lesz.
A termék alsó és felső sínkészletet, 0,2 mm-es PVC belső fóliát, fehér acélpalástot tartalmaz. A kör alak miatt a telepítése rendkívül egyszerű.Az erős medence testet egy csőváz szerkezet tartja, amely a kialakított füleken átbújtatva merevíti a szerkezetet. A medencét sík talajra kell állítani. A vízforgató csatlakoztatása után feltölthető vízzel és használható.A medence jellemzői:- Medence mérete: 366 x 100 cm- 3 rétegű erősített PVC medencetest- 107 cm-es biztonsági létra- papírszűrős vízforgatóval- Nem téliesíthető. A szétszedett medencét télen fagymentes helyen kell tárolni.Tartalma: medence, papírszűrős vízforgató, LétraGarancia: 1 év

Fizetési mód: utánvétA Vatera.hu szabályzata szerint a pontos cím és a kapcsolattartáshoz szükséges információk, a megrendelés után 24 h belül a megrendelés meneténél megadott / e-mail címre küldjük.



Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.09.28
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "ELBA SUPERIOR fémvázas medence szett 366 x 100 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: