Betöltés...

Hikerboy Foxtrot Plus elektromos roller - piros

Ár: 199.990 Ft

Hikerboy Foxtrot Plus elektromos roller - piros
Újgenerációs elektromos robogó továbbfejlesztett változataPrémium svájci márka, vibráló színvilágKivehető akkumulátorEgyenletes futás, hosszútávú utakra tervezveMegnövelt 35-45 km-es maximális hatótáv25 km/h végsebesség!10.4 Ah Lithium akkumulátorKönnyű tárolni és összecsukniKönnyen szállítható10 hüvelykes felfújható kerékFokozott tapadás500 W-os motor!Letölthető applikáció
Megérkezett a régóta várt új Foxtrot Plus! 500 W-os motorjának köszönhetően erősebb, mint a Foxtrot!
Illusztrációs videó a termékről:
Akár 20°-os lejtőket is megmászhat vele és akár 45 km-t is megtehet töltés nélkül.
A Hikerboy Foxtrot Plus elektromos robogó svájci tervezés eredménye. Kiváló minőségű, kompakt és könnyű robogó ideális városi és mindennapi utazásaihoz, biztonságosan és stílusosan.
A Foxtrot Plus integrált LED képernyővel rendelkezik. Élvezze a hozzá tartozó alkalmazást, amely lehetővé teszi a roller vezérlését: lámpák, sebességi módok , töltöttségi szint ... Helyezze okostelefonját a beépített telefontartóra, és ez helyettesíti a digitális képernyőt. Az USB port lehetővé teszi a telefon újratöltését is.
Intelligens applikációs vezérlés:
Töltse le az applikációt (Play Store, Apple Store) a hasznos funkciók egyszerű használatához.
Csatlakozzon mindössze 2 másodperc alatt Bluetooth-on keresztül az elektromos robogónkkal. Alkalmazásunk megjeleníti az akkumulátort, a hatótávolságot, a sebességet (akár 25 km/h-ig), és lehetővé
teszi a világítás beállítását az Ön igényei szerint.
Ezen kívül 3 sebességi mód közül választhat: kezdő, normál és sport. Szabja testre vezetési élményét, és hozza ki a legtöbbet minden utazásból.
Ez az elektromos roller kiváló választás a városi közlekedésre. Egyszerű összecsukható rendszer, és a súlya csupán 20 kg. Ezenkívül hosszú sárvédői megvédik Önt a szennyeződésektől.
Előnyt jelent a hatékony tárcsafék hátul és a dobfék elöl. Úgy tervezték, hogy megkönnyítse a mindennapi életét, cserélhető akkumulátorral rendelkezik, amely lehetővé teszi az egyszerűbb újratöltést.
A 48 V-os, 10,4 Ah-s intelligens lítium akkumulátor akár 45 km-es hatótávot tesz lehetővé (használati feltételektől függően), és 4-6 óra alatt töltődik fel teljesen.
A 500 W-os motorral elérheti a 25 km/órás sebességet, és akár 20°-os emelkedőt is leküzdhet.Nagyszerű vezetési élmény a hatékony első felfüggesztésnek, és a dupla rugóknak hátul, valamint a 10 colos, ballonos gumiknak köszönhetően.
A Foxtrot több színben elérhető alumíniumötvözetből készült vázzal, és LED-lámpákkal rendelkezik a széles, 27.4 cm-es fedélzet részeként.
Élvezze a professzionális LED-es, körfókuszos, árnyékmentes első világítást a kormány magasságában és a féklámpát a hátulján.
Ez a modell IP54 vízálló.
Élvezze a stílusos hasvilágítást a két világító szalag segítségével, amit több módban tudunk állítani, változó színekkel.
Specifikációk:

Akkumulátor: 48V 10,4Ah lítium akkumulátor
Motor: DC, kefe nélküli, 500W
Terhelhetőség: 130 kg
Súly: 20 kg
Maximális sebesség: 25 km/h
Hatótáv: akár 45 km (a felhasználó súlyától, sebességétől és magasságától függően változhat)
Feltöltési idő: 4-6 óra (töltő tartozék)
Gumiabroncsméret: 10 hüvelyk
Méretek: 1180 x 542 x 1232 mm
Méretek összecsukva: 1180 x 230 x 529 mm
LED kijelző a kormányon
Integrált bluetooth
Dupla első és hátsó felfüggesztés
Hátul tárcsafék, elöl dobfék


Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Korcsolyák, Gördeszkák, Görkorcsolyák
 
Feladás dátuma: 2024.07.27
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Hikerboy Foxtrot Plus elektromos roller - piros" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: