Betöltés...

Dunlop 6x6x6 cm-es masszázslabda - segíti az izmok relaxációját és gyorsítja a regenerációt intenzív edzések után (BBED)

Ár: 990 Ft

Ez a masszázslabda egy olyan eszköz, amely segíti az izmok relaxációját és gyorsítja a regenerációt intenzív edzések után. Gyakran alkalmazzák fizikoterápiában is, különösen a csukló erősítésére. Méretei lehetővé teszik olyan testrészek masszírozását is, amelyek más eszközökkel nehezebben érhetők el. A labda kemény felülete azonban mégis kellemes relaxációs érzést nyújt használata során . A Dunlop labda kompakt méretei lehetővé teszik, hogy könnyen magával vihesse bárhová, így akár az irodában, otthon vagy utazás közben is használhatja. Az innovatív 6x6x6 cm-es design lehetővé teszi a hatékony masszírozást és a kézizmok erősítését egyaránt. Ez a labda kiválóan alkalmas a csukló, kéz és ujjak erősítésére, valamint a feszült izmok lazítására is. Az egyedülálló anyagának köszönhetően kellemes tapintást biztosít, miközben hatékonyan segít csökkenteni a feszültséget és javítja a vérkeringést. Termék információ: Anyaga: PVC Mérete: 6x6x6 cm tüskés masszázslabda alkalmas fizikoterápiára és a csukló erősítésére a kéz, a hát és a láb masszírozására nehezen elérhető részek masszírozására sportolóknak és kar és hátfájdalmakkal küzdőknek Szín: raktár készlet szerint kerül kiküldésre Válassza a Dunlop 6x6x6 cm-es kézerősítő és masszázslabdát, hogy élvezze a hatékony kézmunka edzést és a pihentető masszázst bárhol és bármikor! A csomagolás 1 db terméket tartalmaz.

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.07.19
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Dunlop 6x6x6 cm-es masszázslabda - segíti az izmok relaxációját és gyorsítja a regenerációt intenzív edzések után (BBED)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: