Betöltés...

Hűtőtáska 20 L

Ár: 6.690 Ft


KIVÁLÓ MINŐSÉG  - OXFORD anyagból készült, amely teljesen vízálló, amely garantáltan  kívülről nem jut be a nedvesség . A táska belsejét egy speciális hőszigetelő fólia borítja, amely hatékonyan elszigeteli a tartalmát a külső hőmérséklettől, így hűvös marad . A táska vastag falai EVA habbal vannak kitöltve. A táska belseje nem szívja magába a szagokat és könnyen tisztítható. Az egész felülről kétirányú cipzárral záródik.   



SZIGETELÉS - a belsejében használt EVA habnak és a  kiváló minőségű hőszigetelő fóliának köszönhetően meleg edények szállíthatók , ami viszont hasznos a hidegebb és esős napokon.   



ÁLLÍTHATÓ PÁNT  - a táskát a kezedben hordhatod, a fogantyúk erős tépőzárral vannak rögzítve, vagy kényelmesen a vállra akaszthatod egy erős és állítható pánt segítségével, amit bármikor lecsatolhatsz. Ezeknek a lehetőségeknek köszönhetően a táska teherbírását saját preferenciáihoz és igényeidhez igazíthatod. 



KÉT HŰTŐ PATRON -  kiváló minőségű ABS anyagból készült. A betétek újrafelhasználhatóak, csak le kell fagyasztani és egy termozsákba tenni, és meghosszabbítják a hűtési időt a tasakban. 





TULAJDONSÁGOK:



szürke színű
anyaga: oxford szövet + nylon + ökobőr
belső burkolat: fólia
töltelék: EVA hab
szíj: nylon + PP
hűtőbetétek: ABS
űrtartalom: 20 l
vízálló: igen
szigetelt: igen
állítható derékbőség: 55-104 cm
méretei: 37 x 24 x 24,5 cm
súlya: 0,95 kg
súlya csomagban: 1 kg





 A CSOMAG TARTALMA:



táska
vállpánt
két patron




Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Túra, hegymászó, futó felszerelés
 
Feladás dátuma: 2024.07.09
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Hűtőtáska 20 L" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: