Betöltés...

G21 Hinta kisgyermekeknek zöld

Ár: 13.890 Ft

A gyerekek már kiskoruk óta szeretik a hintázást. Imádnak a szüleik karjában hintázni, a hintalovon rángatni, és a játszótéren elsőként a hintákhoz szaladni. Adjon már a legkisebbeknek is biztonságos hintázási élményt - a G21 hinta 6 hónapos és 3 éves kor közötti gyermekeket hintáztathat.
Főbb előnyök:


Biztonságos ülés háttámlával és biztonsági gátlóval


Tartós és karbantartásmentes anyag UV-védelemmel


erős felfüggesztőkötelek


terhelhetőség akár 25 kg-ig


egész éves használat


Biztonságos hintázás nyáron és télen
Tartsa a G21 hintát tavasztól őszig a szabadban, és hagyja, hogy gyermekei a friss levegőn szórakozzanak. Télen pedig vigye be a házba vagy a lakásba, hogy rossz időben sem kelljen lemondaniuk kedvenc hintájukról.
TIPP: A hinta igazán biztonságos felakasztásához ideális a stabil és masszív G21 fémszerkezet, amely egy létrát és mászóhálót is tartalmaz a nagyobb gyerekek szórakozásához, illetve egy másik hinta vagy hintagyűrű felakasztásának lehetőségét.
Milyen előnyei vannak a hintázásnak a gyermekek számára?
A hintázás természetes és vonzó módja annak, hogy a kisgyermekek felfedezzék az őket körülvevő világot, erősítsék képességeiket és megtapasztalják a mozgás örömét. A gyermekek fejlődése szempontjából a hintázás még érdekesebb.
Érzékszervi stimuláció - a hintázás intenzív érzékszervi ingereket biztosít a gyermekek számára, amelyek stimulálják az idegrendszerüket. A fel-le mozgás izgalmas és szórakoztató
Szabadságérzet - a hintázás során a gyermekek a szabadság és a könnyedség érzését tapasztalják meg. A körülöttük áramló levegő és a mozgás örömteli élményt nyújt.
Vestibuláris stimuláció - a hintázás stimulálja a vestibuláris rendszert, amely az egyensúlyért és a térben való tájékozódásért felelős. Ez az ingerlés segíthet a gyermekeknek a jobb egyensúly és mozgáskoordináció kialakításában
Szórakozás és kikapcsolódás - sok gyermek számára a hintázás egyszerűen szórakoztató és pihentető.
Termék részletek:


Márka: A hintáztatás a következő termékekhez tartozik: 1.


Rendeltetés: kisgyermek hinta


Szín: zöld


Csomag súlya: 2,6 kg


Csomag mérete: 57 x 38 x 30 cm


Csomag tartalma:

1x kisgyermek hinta kötelekkel


Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "G21 Hinta kisgyermekeknek zöld" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: